Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lehetséges külföldre költözni...

Lehetséges külföldre költözni örökre?

Figyelt kérdés

Szeretnék késōbb Olaszországba költözni. Melyik lenne a legjobb munka, amivel el tudnék ott helyeszkedni?

(Sardegna közelében szeretnék, majd egyszer egy házat venni)

aug. 21. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Igen, lehet külföldre költözni, ennek minden országban más a módja, ott kell utána nézned.

De az nem úgy megy hogy kinézel egy várost és utána keresel valami munkát amivel ott el tudnál helyezkedni, hanem te tudsz valamit, képes vagy valamilyen munka elvégzésére és keresel hozzá állást, majd az állás után keresel a közelében lakóhelyet.

Ha agysebészre vagy informatikus mérnökre van ott szükség akkor most megtáltosodsz és megszerzed ezeket a diplomákat 2 hét alatt? Vagy hogy gondoltad?

aug. 22. 00:01
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
EU-n belül oda költözöl, ahova akarsz.
aug. 22. 00:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Hányan csinálják.

Én is Olaszországba szeretnék költözni.

aug. 22. 02:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem tiltja,sokan belevágnak a mostani helyzetben.
aug. 22. 08:26
 5/9 A kérdező kommentje:

Van 2 okj-s végzettségem, turisztikai szervező és értékesítő, illetve recepciós végzettségem és most egyetemre járok gazdálkodás és menedzsmentre. Később FOSZK-on szeretnék mérnök informatikust és ker marketinget.

Nem tudom, hogy ebből mennyi fog megvalósulni, de ezeket megszeretnék csinálni. (nem most azonnal)

Itthon szeretnék először dolgozni és tapasztalatokat gyűjteni, mert egyből ott kint nem hiszem, hogy találok anélkül állást.

Olaszországban szeretnék később dolgozni és élni, ha nem is tudok oda ahova írtam egyből eljutni nekem az is jó csak akkor pl egy nyaralót vennék.

aug. 22. 09:35
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Olaszorszagban egyre brutalabb idő lesz, kb. 5 honapos nyarak (igaz itt is).
aug. 22. 09:39
 7/9 A kérdező kommentje:

Ne nézz hülyének, de én hosszúba szoktam lenni :D

Az én testem valahogy nem olyan izzadós, van mikor hideg a lábam pedig légkondink sincs.

aug. 22. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:

"EU-n belül oda költözöl, ahova akarsz."

...ha van munkad, vagy eleg penzed es egeszsegbiztosidasod...

aug. 22. 20:53
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
8: ha van munkád, lesz pénzed és biztosításod is
aug. 22. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!