Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy lehet eladni egy olyan...

Hogy lehet eladni egy olyan ingatlant ahol cigányok költöztek az ingatlan mellé?

Figyelt kérdés

Pestre akarunk költözni így el. akarjuk adni a vidéki házunkat... de tiszta idegek lettünk mert kb. egy hónapja egy 10 tagú roma család költözött be a szomszédos lakatlan ingatlanra....

Az ingatlan értéke körülbelül 60 millió ft és kb. ennyiért szeretnénk eladni mert kell a pesti lakáshoz... Ha jön a vevő el lehet valahogy titkolni hogy romák laknak. Amúgy nem olyan hangosak nem az az igazi putri fajta...

aug. 19. 14:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
39%
Höhöhö ezt megszívtátok
aug. 19. 14:48
 2/19 anonim ***** válasza:
92%

Kedvenc viccem, mikor a Kovács meg a Lakatos gyerekkori haverok, egymás mellett vrsznek házat, és örökké versenyeznek, ha az egyik épít medencét, a másik nagyobbat, ha épít egy teraszt, a másik nagyobbat... egydzer Lakatos megszólal Kovácsnak, hogy tudod, tehetsz akármit, az én házam mindig többet fog érni... kérdi a Kovács, hogy hogy érti ezt, erre mondja a Lakatos:

Hát tudod az en szomszédom nem cigány...

aug. 19. 15:38
 3/19 anonim válasza:
100%
Nem lehet.
aug. 19. 15:48
 4/19 anonim ***** válasza:
83%

A szomszédos lakattlan ingatlan, egy ház, amit megvásárolt egy rendes dolgos család, akikkel cdak a ti rasszista gondotok az, hogy ők éppen cigányok...

Vagy önkényes ingatlanfoglalók akik kérdés nélkül belakták és létrehoztak egy putrit?

Mert a leírásodból nem derül ki, és rohadtul nem mindegy.

aug. 19. 16:39
 5/19 anonim ***** válasza:
88%
Cigányok is vesznek ingatlant, így még eladható
aug. 19. 16:50
 6/19 anonim ***** válasza:
Sőt, leginkább a cigányok vesznek vidéken. Mi két éve adtunk el 30 millióért családi házat Borsodban. Mi is féltünk, hogy évekig nem megy majd el, csak áron alul, mert szemben egy hatgyerekes cigány család lakott akkor már két vagy három éve. Hirdettük egy hónapig kb és megadták érte a 30at, szintén cigányok.
aug. 19. 17:49
 7/19 anonim ***** válasza:
aug. 19. 19:19
 8/19 anonim ***** válasza:
Én rettenetesen megijedtem mikor romák költöztek a szomszédomba, mára a legjobb haverom lett a családfő.
aug. 19. 19:34
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

60 millióért sehogy. Nincs olyan ökör, aki ennyi pénzért cigány mellé akarna költözni.

Nekem amúgy úgy sikerült, hogy amikor hánézőket intéztem akkor beszéltem a cigányokkal hogy elő ne jöjjenek. Ha meglátják őket a vevő jelöltek, akkor vége a tűzszünetnek köztünk és jelentgetem őket (volt bőven miért).

Megegyeztünk, el is bújtak addig amíg vevő jelöltek jöttek. Kicsit olcsóbban kelt el a piaci ártól, de sietni akartunk az eladással. Nehogy rájöjjenek ki a szomszéd

aug. 20. 07:56
 10/19 anonim ***** válasza:
Ennek csak azért van kamu szaga, mert az ilyen és hasonló elhalgatott dolgok miatt csak 5 éven át vagytok perelhetőek. És kártérítés kötelesek.
aug. 20. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!