Marcika1558 kérdése:
Szerintetek az átlag magyar családnak hány ingatlana van? És milyen állapotúak?
Figyelt kérdés
Garázsokat, befektetési lakásokat és nyaralókat is számolva.aug. 19. 08:54
2/17 anonim válasza:
Teljesen atlagos magyar csalad vagyunk. Osszesen 8 db ingatlannal, de ebbol 3 telek.
3/17 anonim válasza:
Szüleimnek 2 (lakás+garázs)
Nekem is 2 (lakás+külterületi zártkert)
4/17 Rékaaa8 válasza:
Ez a csaladok beveteletol is fugg, illetve az oroklesektol.
5/17 anonim válasza:
Szerintem egy.
Sokak vannak albérletben és páraknak vam 2-3
Mi 3 felnott tedoval plusz szulokkel, 2 van es egyiken meg 10 ev hitel.
6/17 anonim válasza:
Nem örököltem semmit, nem is fogok. 1 új építésű csaladi ház, ~35% hitellel.
7/17 anonim válasza:
A lakóingatlanoknál közel van a saját tulajdonban élők aránya a 90%-hoz és rengeteg kicsi telek, nyaraló meg garázs van még ezeken kívül.
Ha családot kérdezel és nem felnőtt embereket, akkor az átlag 1-2 között lehet valahol, mert sok családnak semmiféle ingatlana nincsen, ellenben soknak meg több kisebb-nagyobb ingatlan van a tulajdonában.
8/17 anonim válasza:
Meg ott van az a nézőpont is, hogy egy lakás+garázst 2 külön ingatlannak számolnak, mert külön külön eladható. Míg családi ház + külön garázs vagy családiházban benne a garázs 1-nek számít. Pedig gyakran megesik, hogy a családi házak garázsai nagyobb költségvetéssel épülnek. Nekem például 7,5x6 méteres duplagarázs fog épülni a meglévő ház mellé. Azért ekkora, mert így befér 2 kocsi, biciklik, kerti gépek/eszközök, és rengeteg kacat.
9/17 anonim válasza:
#8 Nálunk is így van, a garázs a ház része, nem számít külön ingatlannak.
10/17 anonim válasza:
Mi számít egy családnak?
Az egy háztartásban élő szülők és kiskorú gyerekeik?
Akkor az itteni nem reprezentatív válaszokhoz képest jóval kevesebb, kevesebb, mint 1 db az átlag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!