Buszsofőrként dolgozom, pesti vagyok, de egy kicsit kezd elegem lenni belőle, így inkább elköltöznék kissé nyugodtabb helyre, ahol le is telepednék, ingatlant vásárolnék. Eger, illetve Pécs tetszik. Ezek közül hová lenne érdemes költözni, ha a buszos hivatást folytatnám a továbbiakban is?
Amúgy 1.5 szobás panel jöhet max szóba egyébként. 30-35 millió között.
2024. aug. 5. 13:05
2/9 anonim válasza:
Akkor Pécs..kevesebb a renitens utas, és ott van a Mecsek.(meg sok más)
2024. aug. 5. 13:06
3/9 anonim válasza:
Pécsre...nagyon szerettem ott lakni:(( en orokre pecsi maradok😄
Pecshez nem johet pest.Pest az egy ferto.
2024. aug. 5. 13:16
4/9 anonim válasza:
Pécsen keresettek a buszsofőrök, a helyi busztársaságnál mostanában sokszor toborozzák a munkaerőt. Hogy a fizetés milyen, azt nem tudom - de a pletykák szerint azért nem az igazi.
Nem akarok csúnyát mondani, de más szempontból Pécs kissé halott város és ezt pécsi barátom is mondja. Egy jó momentum a Mecsek, ahogyan mondta valaki. Viszont az érem másik oldala a kérdéssel, hogy ott tényleg nagy buszközlekedés van és azáltal v.sz.l. lehet munkát találni.
2024. aug. 5. 14:21
6/9 anonim válasza:
Pécs
Egerben nincs semmi lehetőség és rengeteg a cigány
2024. aug. 5. 14:59
7/9 A kérdező kommentje:
Nálam is Pécs felé billeg a mérleg. Az idő is barátságosabb az év nagy részében, ahogy tapasztaltam, bár a nyár brutális, még Pestnél is keményebb. Mecsek sokat lefog az észak felől jövő hidegből télen, gondolom.
2024. aug. 5. 15:15
8/9 anonim válasza:
Már amilyen hideg itt még van, de északhoz viszonyítva mindenképpen melegebb.
2024. aug. 6. 09:14
9/9 anonim válasza:
Sokan írják a Mecseket, Egernél ott van a Bükk. Szép, nyugodt város. Buszsofőröket mindig keresnek. Akár helyijáratra vagy távolságira is. Viszont az autóbusz pályaudvar majdnem hogy a belvárosba van. Elég kicsi, zsúfolt. Nem lennék a sofőrök helyében.
Mivel pesti vagy gondolom a rokonok is ott élnek. Nemtudom pécsről mennyi idő feljutni pestre de egerből rengeteg busz, vonat indul oda. Autóval is csak másfél óra az út.
Szerintem látogasd meg mindkét várost egy hétvégére hogy megtudd neked melyik jön be jobban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!