Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mik a menetei a bejegyeztetésnek?

Mik a menetei a bejegyeztetésnek?

Figyelt kérdés
Örököltem egy házat és most eladásra került,de kiderült,hogy a fele ingatlan nincs feltüntetve a földhivatali papírokon. Nem tudom mi tévő legyek,mert így nem igazán tudom eladni.
júl. 16. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Meg kell rajzoltatni építésszel, fel kell méretni földmérővel, fel kell vele rajzoltatni a változási vázrajzot és ha mind megvan, akkor fennmaradási engedélyt kérni az építésügynél. Több hónapos és több százezer forintos procedúra. Ha pedig nem felel meg a HÉSZ-nek, vagy az OTÉK-nak, akkor adtál egy pofont a sz*rnak, mert sosem lesz felvezetve és csak azért nem bontatják vissza, mert 10+ éves.
júl. 17. 06:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Mit jelent, hogy eladásra került?

Van adásvételi szerződés, de nem írja alá a vevő emiatt?

Akkor az ügyvédet, aki a szerződést írta, megbízhatod, hogy rázza gatyába az ügyet. Ha a vevő kivárja.... Úgy is érdekli őt, hogy csak hónapok múlva veheti meg? Vagy ez akadálya egyáltalán az eladásnak?

júl. 17. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!