6 év múlva van esélyünk venni egy házat városon?
Sziasztok. Falun lakunk és Én szeretnék innen elmenni. Párom nem kívánja eladni a házat, mert a kertje neki mindennél többet ér és a ház is, amin olyan sokat dolgozott.
Azonban nekem egy kisvárosban jobb lenne egy kis kertes házban, ahol több program, bevásárlási lehetőség van, jobban ki lehet mozdulni, van iskola és számomra munkalehetőség!!
Panelba nem szeretnék menni, ő se . Hisz vannak cicáink, kutyánk, akiket emiatt nem passzolnánk le, de nem is tudom elképzelni őket panelben, hisz az nagyon szűkös lenne.
6 évvel azért tervezek, mert 2-3 gyermeket szeretnénk, most már van egy fél évesünk.
Párom 500 ezret keres, nekem meg 200 a gyesem..
A párom évenként 10% fizetést kap általában. Az én bérem nem fog változni.. hacsak nem megyek vissza, de nem szívesen mennék, mert másfél óra autóútra van a volt munkahelyem városban. És nem. Én azt nem vállalom! Ne is várja tőlem el a párom.
Már a falusi házunkra nem kell költeni. Már kész van. Úgyhogy már most elkezdhetünk gyűjteni.
Hát ebből a 700 ezer forintból kellene gazdálkodnunk.
Igazából csak a számlákat fizetjük, gyereknek vesszük a ruhákat, meg ami kell, illetve étlet, ezen kívül semmire nem költünk.
"Párom nem kívánja eladni a házat, mert a kertje neki mindennél többet ér és a ház is, amin olyan sokat dolgozott."
"2-3 gyermeket szeretnénk, most már van egy fél évesünk"
"Panelba nem szeretnék menni, ő se ."
"Ne is várja tőlem el a párom"
Először egy pszichológus kellene, majd egy mediátor! Utána lehet gondolkodni a továbbiakon.
Mennyi spórolt pénzetek van? Egy falusi ház árából városban max a kertségekben tudsz venni egy szoba-konyhát. A falusi ház árából még egy panel sem nagyon jön ki...
Te miért nem akarsz dolgozni? Olvastam, hogy 1,5 óra, de keress közelebb. Gondolom a 3 gyerek a csok miatt kell, péusz a férjed pénzén akarsz házat venni, úgy, hogy ő nem akar? :D
Ilyen hozzáállással nincs.
Azért ehhez csaj elemi matek kell: látod mennyi marad meg hó végén? Azt szorozd fel 6 évre. Aztán nézd meg a házárakat.
Ehhez persze vedd hozzá, hogy 3 gyerekkel több lesz a havi költség, lesz infláció és a házak ára is valsz nőni fog.
Jaj, nem unjátok még ezt a hülye trollt? Minden kérdése ugyanolyan!
Ír egy km szöveget, majd az utolsó mondatban ír valami botrányosat, hogy ti ugorjatok rá. Évek óta irkáltok ide, komolyan nem hiszem el, hogy nem veszitek észre, hogy az orrotoknál fogva vezet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!