Csatornázást honnan tudom, hogy van be van kötve?
Szeretnénk venni egy házat, az ingatlanos azt mondja be van kötve a csatorna és furcsa is lenne elképzelni azon a részen, hogy nincs.
Viszont a közmű térképen úgy néz ki mintha nem lenne rákötve, amit nem értek. Ez egy felújítandó nyaraló egyébként de sűrűn lakott részen főút mellett. Elképzelhető hogy nincs bekötve vagy az a valószínűbb, hogy a térkép hibás?
A villany is olyan mintha nem lenne bekötve a térképen, pedig van villany, volt lámpa felkapcslova stb..
Teljes tulajdoni lapon ez látszódik?
Nagyon köszi a segítséget
Jaj de jó, hogy ezt írod utolsó!
Most ugrott be, hogy ezt mutatta messziről az ingatlanos. Akkor tuti minden oké, csak ez a közmű térkép nem túl megbízható.
Mikor vettem egy telket, az e- közmű szerint minden közmű elment a ház előtt.
Mikor közművesítettem kiderült a csatorna 50m-el korábban véget ér, víz nincs az utcába, a szomszéd utcából jön, gáz meg csak az utca elején volt. A villany stimmelt.
Gondolom azon múlik minden, hogy az adott ügyintéző mennyire volt éppen jó vagy rossz passzban.
2020-ban történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!