Szerintetek megéri így ingatlant venni hitelre?
"350 az albérletem amit sokallok"
:D IT-ben dolgozom, a keresetem a tiednek sokszorosa, megis jooval 200 alatt koltok albira BP-n egyedulallokent. Szoval helyre kene rakni a szamokat odafent, ha sajat ingatlant akarsz, volna mibol sporolni ra.
Nem, mert olcsóbb volt a hitel mint az albérletem.
A felujitas megterhelo volt, de kibirtam, jó volt haladni.
Ez nem atyai inkább "anyai" jotanacs!!
Minel hosszabb időre vedd fel, legyen mondjuk "csak" 100.000 a törlesztő, de mindig legyen a szemed előtt hogy mivan ha elvesztem a munkám, baleset ér, stb stb. Szóval legyen a törlesztő mondjuk csak 100,a maradékot amit idáig albira költöttél ne nyúlj hozzá, tedd félre, így hamar kitudod pörgetni a hitelt.
Azért azzal számolj hogy ha van szerződésed a bérdeleti díjról akkor nem biztos hogy fogsz egyáltalán hitelt kapni hiába 650ezret keresel. Ugyanis ha levonod a 350ezer bérleti díjat 300ezerre nem kapsz ekkora összegű hitelt.
Sokszor olvastam már hogy ez miatt utasították el a bankok a vásárlót hiába nem lenne bérleti díj vásárlás után ők az akkori jelenlegi helyzetet nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!