Manapság minimum mennyi önerőt várnak el a bankok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mennyik a törvényes minimumok, gyakorlati tapasztalatok érdekelnének.
Megyeszékhelyen vásárolnék 2000-es években épült lakást, egyéni vállalkozó vagyok.
jún. 10. 17:04
1/3 anonim válasza:
"Manapság meennyi minimum önerőt várnak el a bankok?
Tudom, hogy mennyik a törvényes minimumok."
Akkor mi is a kérdés végsősoron? Azt hisszük, hogy valahol törvénybe ütköző módon kevesebb önerőt is elfogadnak, mint a törvényi minimum? Vagy mivan?
2/3 A kérdező kommentje:
Azt hisszük, hogy a törvényes minimumnál jellemzően többért hajlandóbbak hitelezni a bankok, ha nincs adóstárs, még egy ingatlan, ez van. Tapasztalatok érdekelnek, ha nincs, rálátásunk sem a témára, nem muszáj hozzászólnunk. Végsősoron...
jún. 10. 17:15
3/3 anonim válasza:
Ez bankon belül is a konkrét településtől függ. Van nekik egy listájuk hogy hány %, bemész megkérdezed. Általánosságban azt lehet mondani hogy bő 30% az elvárt önerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!