Jó ötlet-e Miskolcon (és annak környékén) hosszú távra ingatlanba fektetni? Jó hely lesz szerintetek Miskolc 10- 20 év múlva?
Amúgy nem, de az egyetem miatt igen.
Kilehet adni külföldinek, egyetemistaknak..
Miskolc sorsa szerintem még nem dőlt el, lehet nagyon jó is a város.
Munka van dögivel, a romakérdés miatt érdekes
Figyelj, ha csak normális fehér ember lenne Miskolcon, akkor Magyarország egyik legjobb városa lehetne. De komolyan. Nagyon szép természeti adottságok jellemzik egész Borsodot.
Így viszont... lehet persze mondani, hogy vannak jó részei. A kérdés csak az, hogy meddig? Mennyi idő kell, míg a hordák megjelennek ott is?
Én 2013-ban vettem ingatlant itt egy jó környéken, most többszörösét éri.. De a fenti kommentelők,akik mindent sötéten látnak,akkor ugyanezeket írták volna.
Szerintem érdemesebb komolyabb emberek véleményét megismerni, mert itt sokan 0 háttértudással, érzelmi alapon osztják neked az észt.
A Hell cégcsoport vezetői pl. komolyabb emberek mint a fentebbi kommentelők, ők érdemesnek találják Miskolcon befektetni a pénzt, érdemes végigolvasni ezt a cikket: [link]
Inkább ne tedd. Nem hiába jóval olcsóbb mint az összes többi megye és érdemes a portfolio mai cikkében láthatod, hogy mennyire el van maradva minden másik megyétől: [link]
Lehet, hogy ma még jó befektetésnek tűnik, ha utána számolsz, de 5-6 év múlva még lesz ott aki kiveszi? Brutál a népességfogyás, lassan Szeged, Pécs előzi. És nyilván azok költöznek el, akik ki tudják/tudnák fizetni az albérletet. Nagyon rizikós beruházás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!