Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Jó ötlet-e Miskolcon (és...

Jó ötlet-e Miskolcon (és annak környékén) hosszú távra ingatlanba fektetni? Jó hely lesz szerintetek Miskolc 10- 20 év múlva?

Figyelt kérdés

máj. 26. 15:02
A kérdező szavazást indított:
Jó ötlet.
Felejtős.
26 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Egyszer...majd.
máj. 26. 15:33
 2/16 anonim ***** válasza:
46%
Borsodisztánon belül tuti.
máj. 26. 15:42
 3/16 anonim ***** válasza:
50%
Gondolkozz. Mitől lenne jó hely? Most is az ország egyik segglyuka, tele testvérrel, szerinted mi lesz 10 év múlva?
máj. 26. 17:55
 4/16 anonim ***** válasza:
56%
Már most is annyi cigány van itt, hogy aki tud, az menekül.
máj. 27. 10:08
 5/16 anonim ***** válasza:
38%
Nem, borsodiként mondom
máj. 27. 10:36
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy nem, de az egyetem miatt igen.

Kilehet adni külföldinek, egyetemistaknak..

máj. 27. 12:04
 7/16 nemaRendőrség ***** válasza:
75%

Miskolc sorsa szerintem még nem dőlt el, lehet nagyon jó is a város.

Munka van dögivel, a romakérdés miatt érdekes

máj. 27. 16:59
 8/16 anonim ***** válasza:
82%

Figyelj, ha csak normális fehér ember lenne Miskolcon, akkor Magyarország egyik legjobb városa lehetne. De komolyan. Nagyon szép természeti adottságok jellemzik egész Borsodot.

Így viszont... lehet persze mondani, hogy vannak jó részei. A kérdés csak az, hogy meddig? Mennyi idő kell, míg a hordák megjelennek ott is?

máj. 27. 17:02
 9/16 anonim ***** válasza:
77%

Én 2013-ban vettem ingatlant itt egy jó környéken, most többszörösét éri.. De a fenti kommentelők,akik mindent sötéten látnak,akkor ugyanezeket írták volna.

Szerintem érdemesebb komolyabb emberek véleményét megismerni, mert itt sokan 0 háttértudással, érzelmi alapon osztják neked az észt.

A Hell cégcsoport vezetői pl. komolyabb emberek mint a fentebbi kommentelők, ők érdemesnek találják Miskolcon befektetni a pénzt, érdemes végigolvasni ezt a cikket: [link]

máj. 28. 08:15
 10/16 marcika1558 ***** válasza:
44%

Inkább ne tedd. Nem hiába jóval olcsóbb mint az összes többi megye és érdemes a portfolio mai cikkében láthatod, hogy mennyire el van maradva minden másik megyétől: [link]

Lehet, hogy ma még jó befektetésnek tűnik, ha utána számolsz, de 5-6 év múlva még lesz ott aki kiveszi? Brutál a népességfogyás, lassan Szeged, Pécs előzi. És nyilván azok költöznek el, akik ki tudják/tudnák fizetni az albérletet. Nagyon rizikós beruházás

aug. 6. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!