Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megkaphatom a Babaváró hitelt?

Anonimusz00 kérdése:

Megkaphatom a Babaváró hitelt?

Figyelt kérdés

21 hetes terhes vagyok,4 évet dolgoztam,szerződésem határozatlan idejű. Viszont már pár hónapja táppénzen vagyok a terhesség miatt,ami jóval kevesebb mint a fizum volt,havonta 200ezer ft kb.

Házasok vagyunk,a párom ugyan dolgozik de nem számlára kapja a fizetést. Szerintetek megkaphatom a baba váró hitelt?

Kötöszködők nem érdekelnek,aki segítő szándékkal ír,annak nagyon köszönöm.

máj. 21. 09:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
35%
Ha meg sem próbálod biztosan nem kapod meg. Mi simán megkaptuk, pedig táppenzen voltam, férjem peodg vállalkozó volt. Dunatakarék ( most épp dunabank talán?!) nagyon rugalmas. Sőt, mikor igényeltük azt mondták ha véletlen elsőre nem sikerülne, adjuk be újból, mert akkor másik bizottsághoz is kerülhet. Vagy adjuk be másik banknál, hátha ott megkapjuk. Végül elsőre megkaptuk.
máj. 28. 21:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Férjem vállalkozó volt, mikor felvettük.

Az előző évről kértek igazolást a bevételéről.

12millió Ft-ot tudott igazolni.

Én gyeden voltam a nagyobbikkal.

Cib-nél kezdtünk, mert ott volt ismerős. Ott élből el is utasítottak minket. Férjemnek a bevételéből 1,4M Ft-it ismertek csak el, a gyedem meg nem volt nekik bevétel.

Otp bankot ajánlotta mindenki, próbáljuk meg ott.

Ott 4,1M Ft- hitelt adtak volna ezekre a bevételekre.

Ugyan ez, hogy a vállalkozásnak csak tört részét nézték, a gyed pedig nem jövedelem.

Végül utolsó próbaképp az Erstéhez mentünk. Ott is nem az egész bevételét nézték a férjemnek, a gyedet viszont elfogadták, de nem 100%-ban. 9,2M Ft-ot tudtunk felvenni így mi.

máj. 29. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!