Mi igaz abból hogy Budapest belsőbb kerületeiben nem lehet/ nem érdemes 25-26 millió Forintért felújítandó lakást kapni jelenleg?
Olvastam pár kommentet hogy ennyiért már nem lehet/ nem érdemes lakást vásárolni Pest belsőbb kerületeiben, mert a teljes felújítás idegbajjal és rengeteg pénzzel jár, amiből már egy felújított lakást is lehetne venni.
Ti hogy látjátok a jelenlegi piacot?
Ha ennyiért találna az ember a belsőbb kerületekben felújítandó garzont akkor érdemes lenne megvenni életem első lakásának?
Budapesten???
Már vidéken se nagyon.
Győri vagyok,itt a felújítandó panelt 30 alatt már nem is igazán találsz
Azért nem megy fel,hirdetési portálra, mert ez a Gyakori...
Tapasztalatokra kíváncsi, és véleményekre, hogy érdemes-e felújítandó lakást venni.
Melyik hirdetési portálon van az ár mellett emberi tapasztalatok leírása???
Hmm?
"ennyiért már nem lehet/ nem érdemes"
A nem lehet-nek 30 másodperc utánanézni az ingatlan.com-on.
A nem érdemes-nek meg az érveit kellene hallani.
Miért ne lenne érdemes olyan olcsón megvenni valamit, amilyen ár állítólag nem is létezik?
"Ha ennyiért találna az ember a belsőbb kerületekben felújítandó garzont akkor érdemes lenne megvenni életem első lakásának?"
Mérettől függ.
Területnagyságot veszel ugyanis, nm-árat kell nézni.
Nyilván egy 4-6 nm-es-t nem érdemes (ekkora is van), de pl. 70 nm-től az kifejezetten olcsó.
15 M-ért is van felújított, kérdés, kik a szomszédaid, mik a körülmények, milyen környezetben, stb. van.
Ez egy soktényezős dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!