Az első éjszaka után. Hogy kuss volt végre és senki nem toporzékolt a fejem felett.
2024. máj. 2. 23:23
2/11 anonim válasza:
A panel nem embernek való élet.
2024. máj. 3. 03:48
3/11 anonim válasza:
A panel volt az, amit sose szoktam meg. Családi ház a legjobb.
2024. máj. 3. 06:27
4/11 anonim válasza:
1 perctől kezdve. Maga a panel mint épület nem volt rossz, de a panel a debil emberek gyűjtőhelye. Sok panelban laktam de mindig kifogtam a hülye szomszédokat. családi háznál itt meg mindenki normális. De ha nem lenne normális az sem érdekelne, mert nem egy fal választ el tőle.
2024. máj. 3. 10:57
5/11 anonim válasza:
Nem szoktuk meg, visszaköltöztünk. 😞
2024. máj. 3. 11:23
6/11 anonim válasza:
A jóhoz könnyű hozászokni. Egyedüli hátrány, hogy itt nem annyiból áll az ingatlan karbantartása, hogy 5 évente kifested a mennyezetet.
A kert és a terasz nyáron megfizethetetlen. Nem tudnám megszokni, hogy nincs.
2024. máj. 3. 12:11
7/11 anonim válasza:
Családi házban nőttem fel, utána 7 évig lakásban laktunk a férjemmel, mire sikerült házat vennünk.
Na ahogy írják, a panelhez kell hozzászokni, nem a kerteshez :D Bár lehet, hogy aki panelben nőtt fel, annak más az érzés, nem tudom, nekünk nem kellett idő megszokni a családit, pedig egy tök üres, gazos udvarunk volt akkor még csak.
2024. máj. 3. 12:49
8/11 anonim válasza:
Mások a zajok, de annál nincs jobb, hogy feletted nem dübörög senki, a lift nem kattog reggel 5től és nem kell a nyolcadikon hallani, ha az ötödiken lehuzzák a wct.
Viszont sokkal több a tennivaló.
Napi feladat az udvar is, és nincs házmester, aki megold egy dugulást vagy csőtörést, akármit.
2024. máj. 5. 21:57
9/11 anonim válasza:
Panelbe nőttem fel, 4 éve élek családi házban. Kb fél év volt mire megszoktam. Mostmár nehezemre esne panelba lakni. Imádom ezt a fajta szabadságot.
2024. máj. 7. 07:42
10/11 anonim válasza:
fél másodperc sem volt. belváros közepén csendes kertesház, nincs ennél jobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!