Szerintetek ez az ingatlan túl van árazva? Ha igen mennyire?
ápr. 26. 12:30
A kérdező szavazást indított:
Igen, sokkal
Igen, kevéssel
Nem
7 szavazat
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, mért nem tölti ki az adatokat és mért nincs fenn több kép! 20 képért is ugyanannyit kell fizetni, mint 3-ért.
Így nem fogja kiadni semmelyik találati halmazban...
4/9 anonim válasza:
Kevés a kép. Ennyiből nem lehet megállapítani, hogy tényleg bontandó-e.
5/9 anonim válasza:
Ez az ingatlan gyakorlatilag telek árban van meghirdetve.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nincs túlárazva. Ha bontandó is, ennyi pénzért nem nagyon árulnak már telket se. Max árverésen.
7/9 anonim válasza:
#6 azért vidéken lehet találni 3 millióért is építési telket. Konkrétan Kisújszálláson is ennyibe kerül egy 800 nm-es telek
8/9 anonim válasza:
Telekárban van, egyáltalán nincs túlárazva!
Ráadásul ki van írva a cím!
Nem fényképről kell ingatlant felmérni vagy venni, az első válaszoló meg még a bontáshoz is hülye nemhogy az építéshez!
Ezt a szart három segédmunkással negyedmagammal, 4-5 nap alatt vissza lehet bontani és téglára pucolni!
Én megvenném, csak jelenleg én is árulom a fővárosi 110nm-es putrimat, kutyának se kell még 65 millióért se!
Mindenki csak a hitelre sápítozik 10-18 millió önerővel, meg a testvérke személyi kölcsönét viszik be önerőnek másik hitelbe!
Pármilliókból akarnak 50-80 milliós házakat venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!