Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért van az, hogy Komlón...

Miért van az, hogy Komlón (Baranya megye) gyanúsan olcsó az eladó ingatlanok ára?

Figyelt kérdés
Nézegettem ingatlanhirdetéseket komlóról, és egészen kedvező áron hozzá lehet ott jutni egy kockaházhoz, lakásról ne is beszáljünk, az még olcsóbb. Mi lehet ennek az oka, holott mostanság az ingatlanárak az egekben vannak?

2024. ápr. 18. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
Éltem Komlón egy évig, Covid után, mikor végzős voltam az egyetemen. Azért annyira nem rossz hely, engem sose ért atrocitás. Nyilván, az ok az olcsóságnak, hogy periférián van, nincs helyben munka. Viszont Pécs se sokkal jobb ilyen téren, az árak meg az egekben, nyilván, az egyetem miatt. Azért, aki ennyire leszólja Komlót, kíváncsi lennék, egyáltalán járt-e arrafelé, vagy csak a médiából tájékozódik, s mindent elhisz, amit ott elé tálalnak.
2024. máj. 29. 20:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez nem újdonság, Komló évtizedek óta nagyon olcsó volt. Ennek az oka, hogy a bányabezárás óta nem sok munka van helyben. A többség Pécsre ingázik. Ezen kívül elég sok a C típusú ember. Ez is lefelé szokta vinni az árakat. Elég csak megnézni Pécsen Meszest! A legolcsóbb környék Pécsen belül, nem véletlenül.
2024. júl. 12. 13:50
 13/13 anonim válasza:
Sok a kokéró.
2024. júl. 23. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!