Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ingatlan tulajdoni lapjának...

Ingatlan tulajdoni lapjának lekérdezését le lehet valahogy tiltatni?

Figyelt kérdés
Van egy rokonom, aki nagyon jó anyagi körülmények között él a férjének köszönhetően és ezt szereti is hangoztatni a férje fizetésével együtt. Előszeretettel kér le tulajdoni lapokat is és élvezkedik rajta, hogy ennek és annak az ismerősének mennyi lakáshitel van rajta. Hát lassan én is szeretnék ingatlant venni és lakáshitel is kelleni fog. A rokon kérdezgetett is, mennyi hitel kell majd, illetve a fizetésemről is faggatott már. Eltereltem a témát. Mellesleg nem keresek sokkal rosszabbul mint a férje, csak én sajnos nem két szülőktől kapott lakással indultam neki az életnek. Nem szeretném ha azon élvezkedne majd, hogy mennyi hitelem van. Viszont a címemet sajnos mindenképpen fogja tudni. Lehet bármit tenni, hogy ne tudják lekérni csak úgy a tulajdoni lapomat? Gondolom nem, de hátha van valakinek ötlete. :(
2024. ápr. 18. 09:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

"Karácsonykor is ott vannak."

Akkor én ott a Nagy Szent Ünneplésen mondanám meg nekik, mi a véleményem arról, hogy mások vagyoni helyzetén csámcsognak.

Miért mindig a normális ember érezze magát kellemetlenül? Érezze magát a bunkó kellemetlenül, hogy szemébe mondták, milyen ember. És ha nem tetszik neki, amit hallott, akkor nem megy oda legközelebb.

Amit a szüleidről mondtál, az is nagyon gáz. Biztos, hogy velük a lehető legkevesebb információt osztanám meg az életemről. És ha pl. ilyen esetben kibeszélnék a címemet határozott kérésem ellenére, akkor olyan jelenetet rendeznék náluk, hogy ha más miatt nem, amiatt visszafognák magukat, hogy még egyszer nem akarják ezt hallgatni.

2024. ápr. 18. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!