Miért nem tudom eladni az ingatlanomat?
"Ez már inkább a szavaim kifogatása...2
Ez nem a te szavaid kiforgatása, hanem az én tájékoztatásom.
NEKEM igényem, hogy egy 45 milliós üzlet minden részlete igenis írásban legyen rögzítve.
42: Hát pl. nemmegyekel200km-remegnézni, ha nem olyan, amilyet keresek!
A szerződésbe nem kerül bele, hogy a tájékoztatása szerint nem kell ingatlanadót fizetni - aztán nem úgy van, 10 000 Ft a kktg. - aztán a négyszerese, stb.
Arra nem hajlandó válaszolni,a városban van-e helyi tömegközlekedés és az milyen, hanem helyette azt mondja, majdőelvisz a 100 Km-re lévő Győrből, ezért engem nem érint a tömegközlekedés...???
Nem tesz fel alaprajzot kérésre sem, és a többi.
Az iylen egyszerűen nem megfelelőpartner.
Csak le vagyok hidalva, hogy 11-ből 11 nem megfelelő!!!
Ennek a realis piaci erteke MAXIMUM 700k / nm2.
Szerencses leszel, ha ezen a kornyeken talalsz 1 futobolondot, aki ennyit is adni fog erte.
Sajnalom, ha lelombozott a valaszom.
- Egy ingatlanos
6: Még egy ok is eszembe jutott:
KÜLÖN lakunk, családtagok, akik érdeklődünk, de EGYÜTT DÖNTÜNK.
Nemrégen még 5-en voltunk, 4 helyen laktunk.
Mennyire megbonyolítja a dolgot, ha azért kell összeszerveznünk találkozókat, hogy telefonáljunk? Ha nem találkozunk, akkor le kell jegyzetelni először kézzel annak, aki telefonál. Majd be kell gépelnie és elküldeni a többi családtagnak.
Ez bonyi, összekeveredik a többivel, stb.
Erre lett kialakítva a hirdetőfelület, amin találtuk őtet, csak használnia kellene.
Ha meg a kedves eladó hajlandó leírni a hirdetőfelület levelezőjében, vagy a cserelakásunkhoz létrehozott e-mail-címünkre egyébként AZOKAT az adatokat, amiket NEM adott meg a hirdetőfelületen az erre létrehozott rovatban (!!!), akkor mindannyian látjuk, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!