Kokadon vegyek olcsón házat vagy inkább maradjak Debrecenbe albérletbe?
Figyelt kérdés
Csak arra van pénzem hogy kokadon vegyek házat vagy valami másik kis faluban de messze Debrecentől ahol a munkahelyek vannak. Vagy a másik választás hogy debrecenben albérletet veszek ki de lesz munkahelyem viszont így soha nem lesz saját lakásom.2024. márc. 20. 13:43
11/17 anonim válasza:
Figyelj, ha ennyire nem élsz jól, felesleges Kokadra költöznöd. Onnan busszal nem nagyon tudsz bejárni dolgozni, autóval viszont mire beingàzol meg vissza, rámegy havi 80 ezred benzinre, plusz a kocsi kopik, szervizelni kell, másikat venni sokkal, hamarabb, az még havi 40-50,annyiból bérelsz szobát.
12/17 anonim válasza:
Ja bocsi, olvasom, hogy nincs autód.
Hàt figyelj, arra készülj fel, hogy ha te busszal akarsz Kokadról dolgozni járni és nem a közvetlen belvárosban van a munkahelyed, hanem beérve még tovább kell menned másik irányba másik busszal, akkor napi 2,5-3 óra el fog menni ingázással.
13/17 anonim válasza:
Figyu! Most olvastam, nézz utána:
Ezt pont az ilyeneknek találták ki, csak egy debreceni cégnél kell dolgoznod!
14/17 A kérdező kommentje:
Elmúltak 35 éves úgyhogy nem nekem szánják.
2024. márc. 22. 09:57
16/17 anonim válasza:
Én a helyedben nem csak Kokadot, de Debrecent is örökre elfejteném. Ezerszer jobb helyek vannak még Magyarországon is olcsóbb lakhatással.
17/17 anonim válasza:
16 - Én a helyedben...
Akkor most felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!