Csokos ház cserénél lehet hátul ütő?
Figyelt kérdés
El akarjuk cserélni a házunkat egy olyan házra amin van csok. Ügyvéd előtt lenne minden megcsinálva.
Miután ez megtörténne lehetne nekünk benne bármi buktató?
márc. 17. 12:27
1/8 anonim válasza:
A csokot először levetetik, utána lehet átírni.
2/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, akkor ezek szerint nem lehet semmi gond?
márc. 17. 13:05
3/8 anonim válasza:
Adtam már így el, minden simán ment, a tulajdoni lap tiszta lesz. Az amúgy jó jel, ha csok képes az ingatlan.
Az átfutási idő nyilván hosszabb, mert az államkincstár, bank számolgatnak.
Olyan ügyvédet válassz aki csinált már ilyet.
4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!
márc. 17. 13:15
5/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert hallottam olyanról, hogy a csere megegyezés után a tulajdonos próbálta húzni a csok levételt a házról és ha ilyen történne, akkor abból származhatna-e bármi probléma.
márc. 17. 13:19
6/8 anonim válasza:
Ezért írtam a tapasztalt ügyvédet. Tűzzetek ki egy végső határidőt.
Fogalmazzátok bele, hogy kinek az érdekkörébe tartozó meghiusulás miatt milyen módon (kompenzálás mellett) lesz felbontva a szerződés.
Foglalókat tegyetek le 10%, ügyvédi letétben.
De jogi kérdésben az ügyvédre kell hallgatni mindenképp.
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
márc. 17. 14:27
8/8 anonim válasza:
Lehet. Ott lapul a sufni mögött a baseball ütő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!