Lakás vásárlásánál mi a folyamat? Sorrend ,fizetnivalók,miről kell a vevőnek gondoskodnia?
Figyelt kérdés
Hétfőn megyek bankba ,hogy jók e vagyunk hitelre. Aztán ha ok,akkor 6-7 mire megmondják ,hogy kapunk e hitelt.febr. 1. 11:32
1/6 anonim válasza:
Ügyvédet kell szerezned. A többiben irányít a bank/az ügyvéd.
2/6 A kérdező kommentje:
Mihez kell az ügyvéd?
Ingatlanoson át vesszük a házat.
febr. 1. 15:17
3/6 anonim válasza:
Ha ennyit se tudsz, hogy ügyvéd kell, akkor nagy bajban vagy. Sokat veszithetsz, szoval szerezz egy gyamot vagy nem tudom, de alapokat nem tudsz, nem értesz, és így teljesen átverhető vagy. Sok tízmilliót kockáztatsz.
4/6 A kérdező kommentje:
Az ingatlanos szervez mindent. Én a folyamatot kérdeztem. Te keress gyámot,ha ennyire rossz a felfogásod!
febr. 2. 10:16
5/6 anonim válasza:
Az az ügyvéd az ügyvéd akit te fizetsz.
6/6 anonim válasza:
Kötelező az ügyvéd... Egy ingatlanosban ennyire megbízni nagy hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!