ÚJ építésű lakásoknál, általában Amerika konyhát terveznek vagy szokás még a külön konyha?
Nézegettem az új építésű lakásokat és szinte kivétel nélkül mindegyikben Amerika konyhás megoldás van.
Nekem ez abszolút nem jön be.
Jobban szeretem,ha egy külön helyiségben van a konyha, mégha kicsi is,úgy mint a panellakásoknál.
Már nem is annyira a klasszikus pulttal erősebben leszeparált amerikai konyha, hanem a konyhával teljesen egy helyiségben lévő amerikai konyha talán a leggyakoribb.
Hogy kinek mi tetszik, az nyilván egyéni ízlés kérdése, de vannak mellette pro és kontra érvek.
Nekem az tetszik legjobban ami az Alf című sorozatban volt, meg jópár vígjáték sorozatban.
Hogy van egy bazinagy nappali, van egy bazinagy konyha, egy fal választja el őket, amin van egy csukható szép fa ablak, ha akarom kinyitom odaülhetek egy bárszékre, vagy bekönyökölve nézem a nappaliban a tv-t, ha meg kocsonyát vagy töltöttkáposztát főzök, akkor meg becsukom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!