Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyiket választanátok?

Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

1 opció

1+fél szobás, amerikai konyhás, 45nm-es, felújított lakás a 2. kerületben, 20 perce a munkahelytől. Közös költség havi 30 ezer.

2. opció

65nm-es, 2 szoba plusz amerikai konyhás nappalis házrész, kb 100nmnyi kizárólagos kertrész használattal, nincs felújítva de teljesen lakható, valamennyit költeni kell rá. 30km-re van a munkahelytől, szintén a budai oldalon. Közös költség nincs.

Mindkettő ugyan annyiba kerül, és idővel szeretnénk bővíteni a családot. Nincs autó, tömegközlekedéssel a második ingatlantól kb 1 óra a munkahely csúcsidőben.

2024. jan. 13. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A privát zöldterület nagy előnye, hogy felügyelet nélkül el van a leendő gyerek.

+1 szoba is a leendő gyerek mellett szól.

Nem tudom kocsival mennyivel lenne gyorsabb, de munkaba ingázni a swift méretű autó is idealis.

2024. jan. 13. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:
11%

Egyiket se, nem szeretem az amerikai konyhás lakásokat.

Szerintem sokkal praktikusabb,ha kisebb is egy külön konyha

2024. jan. 13. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Az elsőt. Majd kerestek nagyobbat, ha már aktuális a családbővülés.
2024. jan. 13. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Elsőt. Család esetén majd lehet nagyobbat keresni. Addig nem ingaznek túl sokat. Mondjuk mivel 2023ban felére !!! estek vissza az adásvételi számok , én megprobalnek alkudni, jo esely van most rá. Ha csak nem igen jó áron árulja most is a lakását akárki is adjon el akarmit is, altalanossagban írom ezt.
2024. jan. 13. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyobb család *
2024. jan. 13. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:

A második hogyan van papírozva?

De valójában mindegy is, leírás alapján nem véletlenül kerül annyiba mint egy fele akkora lakás.

2024. jan. 13. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Az elsőt. A házrészektől, osztatlan közösektől hidegrázást kapok, hiába előny, ha van udvar. Közös lónak...

Az elsőbe egy pici gyerekkel még elfértek, közelebb is van, majd ha jön a második, léptek.

2024. jan. 14. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!