Jászalsószentgyörgy vagy Jánoshida településen jobb az élet? Ti melyik településre költöznétek inkább és miért?
Figyelt kérdés
2023. dec. 18. 00:37
11/21 anonim válasza:
Jászladányi vagyok és szerintem kerülni kell az egész megyét. Tele van cigányokkal. Van közöttük normális is de az kevés. Aztán meg ott vannak a magyarok is. Velük is csak a baj van. Erre már egyre többen magyarok közül is drogoznak ,isznak mint állat és bűnöznek. Alig van már normális ember itt. Elmennék innen ,de már nagyon. Tisztességes becsületes ember itt már nem nagyon van.
12/21 anonim válasza:
11 es vagyok. Gondolj bele az én helyzetembe. Magyar vagyok,de a saját rokonaimat letagadom. Szentgyörgyi is van közöttük és ladányi is. Köszönő viszonyba sem akarok velük lenni. Elkerülném őket ,de amíg itt élek találkozni fogok sajnos velük. Alkoholisták és drogosok a rokonaim. Gyógyszerre isznak. Féreg kategóriák. Őket csak akkor kerülöm el ha nem itt lakom a megyébe. Nem sajnáltatni akarom magam csak mennék már el innen szívem szerint. Na gondolj bele ha magyar létemre a rokonaim ilyenek akkor milyenek a többiek akik itt laknak. Jászladány rendszeresen minden évben híradóban szerepel nem 1 szer. Többször.
13/21 A kérdező kommentje:
És Szászberek jobb? Vagy Jászboldogháza?
2023. dec. 30. 21:44
14/21 anonim válasza:
Boldogháza üdítő kivétel a környéken, teljesen kisebbségmentes. Én ott nőttem fel.
15/21 A kérdező kommentje:
Egyet nem értek. Ha ennyire gáz ez a környék, akkor miért ilyen drágák a házak?
2023. dec. 31. 12:31
16/21 anonim válasza:
Az egész ország ingatlanpiaca drága én azt mondom. Túl van árazva minden. Jászladányon ezen a drogtanyán nem érnek ennyit az ingatlanok mint amennyiért ezeket árulják. Sokak szerint a kormány intézkedései nyomták fel az árakat és nem a kereslet -kínálat opció. Szerintem igazuk is van akik a kormányt okolják ez miatt.
17/21 anonim válasza:
Egyébként ne tudd meg mennyi ház szét van szedve itt és szét van bontva. Rengeteg házat szétszednek .Gondolom a fa kell tüzelni vagy eladják drogra. Bár ebben nem vagyok otthon ezekben a dolgokban mit csinálnak velük. A felhasználható dolgokkal. Csak a falak állnak meg a cserepek fent. Néha azok sem. Szóval szerintem ha felmész egy weboldalra csak azt látod milyen drágák ,de ha szétnézel egy Jászladány településen látod,hogy rengeteg lakatlan ház van amikben csak a falak állnak. Vezetékek,ajtók stb... sehol. Én meglepődöm sokszor a saját településemen.
18/21 A kérdező kommentje:
Ha ennyire szét vannak barmolva a házak, vagyis lakhatatlanok, akkor végképp nem értem miért ilyen drágák.
2023. dec. 31. 13:14
19/21 anonim válasza:
amik fent vannak neten azok képek alapján is is . Ha mész járkálsz a településen meglepődsz,hogy ez a ház is szét van szedve az is. Tegnap még nem volt.
20/21 A kérdező kommentje:
Hát ezt borzalmas még olvasni is.
2023. dec. 31. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!