Hogyan lehet a mai világban jövőt építeni, ilyen árak mellett?
Az ingatárak nagyon durván megemelkedtek, a fizetések nem sok mindent változtak, és akkor ezek mellett tegyek félre, ha persze tudok.
Nem szeretnék siránkozni, de nem látom a fényt az alagút végén, ha egyáltalán van neki. Van 6 millió megtakarításom az is állampapírban jelenleg, és némi készpénz otthon, és próbálok a fizetésemből kijönni.
1 éve hazakellett költöznöm, így most kicsit jobb a helyzetem, de még így sem látok túl nagy lehetőségeket.
Régen se volt könnyebb, sőt... Ez ciklikus, az ingatlanok hol többet érnek a fizetésekhez képest, hol kevesebbet:
Amikor fele anyiba kerultek a hazak akkor a fizetes is fele annyi volt.
Most 200 a minimalber. Eletemben 1szer kerestem csak minimalbert, az is olyan 8 eve volt es akkor netto 80 ezer körül vittem haza. Ha most is ott dolgoznek akkor 200at vinnek haza. Szoval a fizetes megnott, de ez mellett mas is. A benzin is dupla annyiba kerul mint 8 eve, egy uj auto is legalabb dupla annyiba kerul.
Nagyszuleim kb 200 ezerbol epitettek hazat, de akkor a havi fizetesuk annyi volt amennyibe most egy kilo kenyer kerül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!