Faktoring cégen keresztül belülről nem megtekintheto ház vásárlása? (Tartozasos)
Tulajdoni lap alapján tele vannak tartozassal.
Azt rám nem terhelhetik ugye?
Par eve szép volt kívül, belül. Jelenleg nem megtekinthető.
Milyen tartozás?
A vízmű nem fog szerződést kötni arra az ingatlanra. Amíg náluk nincs minden kifizetve - ha van tartozás feléjük.
Ez az új tulajdonosnak jelent költséget!
Vízmű, szemetszallitas, rengeteg banki hitel. Mást nem láttam...
De ezek szerint már nem lakják?
Köszönöm a vizdij tartozasos cikket (bár nem nekem küldted). Igazából az 150E ha azt kifizetem is bőven ott vagyok, hogy megeri a ház.
Az utolsónak szól a kérdésem. Ez ilyenkor komolyan így működik? Hogy ők nem tagitanak onnan?
Lelki okok miatt gondolom, hogy hagyom az egészet. Én ezt nem szeretném végig nézni, pedig esélyem nem lesz soha máshogy ilyen házra.
Igen. Így működik. A szomszèdomba is ilyenek vannak. Már vagy 3 hónapja harcol velük az új tulaj. A rendőrök a c típus seggèt nyalja. Már kibontották az ajtókat, ablakokat is ès eladták azokat. Kartonnal vannak beszögelve a nyílászárók helyei. A ház hátsó fala lassan ki is fog dőlni. Majd akkor takarodnak el ha összedől a ház.
Mi is jelentgetjük őket, mert zavarnak mindenkit az utcában, de semmi eredmènye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!