Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen lehetőségeink vannak?

Milyen lehetőségeink vannak?

Figyelt kérdés

Jelenleg külföldön élünk, viszont fontolgatjuk a hazaköltözést 2 gyerekkel (még nem iskoáskorúak).

Érdeklődnék, hogy milyen lehetőségeink vannak ingatlanvásárlás szempontjából Nyugat- illetve Közép-Magyarországi régióban? Megtakarításunk 5 millió forint, magyar munkahely ugye nincs.

Van esély bármilyen hitelre odahaza külföldi keresettel? Vagy érdemesebb elhelyezkedni odahaza? Viszont akkor az albérlet rengeteg pénzt elvisz. Van tippetek? Vagy ez az egész lakást/házat veszek Magyarországon ennyi pénzből gondolatmenet veszett ügy?

2023. nov. 17. 20:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%
9# Az megvan, hogy aki itt mongol, meg filippinó, az nyugatabbra román, meg magyar? :)
2023. nov. 18. 16:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ne gyertek, tudom itt anonim emberek írnak, de nagyon meg fogjátok bánni.
2023. nov. 18. 21:24
 13/17 anonim ***** válasza:
54%
Hát figyi, én hazajöttem Mo.-ra a tanulmányaimat befejezni, korábban én is külföldön dolgoztam. Egyedülállóként keresgéltem lakást Mo-on. Nincsenek hatalmas igényeim, olyan településen legyen ahol munka is van, és azon belül ne egy gettóban. Az 1, 1+fél szobás panelek 20-25 milliótól kezdődnek a nagyobb városokban. A 20 M az egyszobások legalja normális helyen. Persze vehetsz valamit olcsóbban a világvégén, csak ott meg munka nincs. Onnantól meg dekkolhatsz a buszmegállóban és utazgathatsz naponta órákat, vagy elmegy a pénzed autóra meg üzemanyagra. Plusz neked még a gyerekeid is ott vannak, nekik is menni kell majd ide-oda. Én egyedülállóként 15 M megtakarítással nem vágtam bele, mert nem láttam értelmét ilyen magas hitelkamatok mellett, de igazából amúgy sem. Gettótelepeken meg nem laknék, és nem is feltétlenül a közbiztonság miatt, hanem a borzasztóan lehangoló környezet miatt sem. Szóval én befejezem a sulit, aztán valószínűleg irány vissza külföld.(A családtámogatásokkal kapcsolatban nem vagyok képben, rám nem vonatkoznak.)
2023. nov. 18. 22:35
 14/17 anonim ***** válasza:

10: Melyik külföldön van ez így?

Külföld az 192 ország.

2023. nov. 20. 10:52
 15/17 anonim ***** válasza:

14-re:

"Külföldön sincs kolbászbol a kerítés, de azért tudok kolbászt venni hozzá, és nem akadok el ott hogy miből kéne kolbászt venni."

Hát abból a 192-ből egyre több országra igaz ez. Szemben velünk.

2023. nov. 20. 10:55
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

10 vagyok.

A 11el egyet kell értenem. Már nem nagyon van olyan ország ami rosszabb Magyarországnál, sőt!! (Európáról beszélek)

Amúgy Olaszországban élek. A 13 év alatt meg nem volt olyan hogy kenyér vagy számla. (kop kop) ellenben otthon.. Na ott sokszor volt hogy kenyér vagy számla, és nem azért mert nem dolgoztam/dolgoztunk..

2023. nov. 20. 19:31
 17/17 anonim ***** válasza:
16: Pedig Olaszországban volt államcsőd is...
2023. nov. 20. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!