Szerintetek jó ötlet eladni az agglomerációban a kertes házat, venni inkább belőle egy panelt?
Sziasztok!
Mindig is kertes házban laktam, egy két alkalmat kivéve lakásokban, ami albérlet volt. Most immáron 6. éve nyüstölöm a kertes házat. Rengeteget kajtatok, be a városba nap, mint nap a munkába járáshoz. Reggel 1 óra délután hazafele ez inkább másfél 4x szállok át, jobb esetben 3x.
A kertes házzal csak a bajom van. Egyedül élek benne, unom már hogy hétvégente nyáron, a 40 fokban kell fullra felöltözve füvet nyírni. Rohadt sok a szúnyog, darázs, rovarok. Este nem lehet kint megmaradni.
Télen kb nem is látom a kertet, az aht jelenti hogy kb 6 hónapig a francnak van kedve tudni azt hogy sötétbe indulok, sötétbe jövök. Akkor meg mi a francnak? Csak a nyűg van vele. Most épp a tetőre kell költsek. Baromira unom már. Ezt a pénzt és időt szívesebben tölteném inkább túrázással, kirándulással.
Így főleg, hogy esik az eső állandóan mi a francot lehet csinálni ugyan az mintha egy lakás lenne...
Szerintem te már eldöntötted.
Egy pozitív dolgot se írtál,hogy miért szeretsz kertes házban lakni.
Költözz!🙂
Rendben. Köszönöm a megerősítést, mindkettőtöknek!
Igazából csak az tart vissza, hogy rengeteget dolgoztam vele, szépen megcsináltam. Picit sajnálom. Persze biztos jó a kertes ház, ha van nagy család, kutya/macska szép udvar, és minden kész van.
Dehát nincs 100 millióm, meg családom se.
Tuti jobban járnál egy belvárosi lakással.
Ha változik az élethelyzeted, akkor eladod a lakást és veszel nagyobbat/ házat akármit
Én is egyedül élek, csaladi házban falun.
A legközelebbi várostól 17km-re a munkahelyemtől pedig 20km-re.
Mondjuk én egy kicsi 52m2
2 szobás házban élek
de a világért el nem cserélném, semmi másra.
Viszont abszolút megtudom érteni,hogy valaki a városi kényelmet válassza.
Nem mindenki akar ingázni a munkahelyére,vagy otthon a földdel foglalkozni,ásni,füvet nyírni.
Nincs ezzel semmi baj azt válaszd ami neked a legmegfelelőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!