Soroksáron miért olyan olcsók az ingatlanok?
Állítólag nem is olyan rossz hely de megdöbbentőnek tartom, hogy bőven lehet találni olyan egészen korrekt állapotú lakásokat amik 400-500 ezer Ft/m2 alatt vannak.
A nővéremék most készülnek megvenni egy ilyet. Remélem nem lesz semmi baj csak megdöbbentőnek tartom, hogy én az enyémet 550 ezer Ft/m2 áron vettem és az teljeskörűen felújítandó volt, igaz Budafokon.
Kint van a halálf*szán, és én nem a belvárosban élek,hanem Újpesten. Újpestről azért metróval 10 perc alatt elérhető Nyugati a Deák 20 perc alatt. Káposztásmegyerről is 30 perc a Nyugati, ami szerintem komoly érv, ha a munkád ott van.
Soroksárról csak vonat/HÉV ami opció a belváros felé, de a HÉV meg Borárosig visz be, onnan a Corvin negyed-ig villamosozhatsz majd metró. Mehetsz kvázi vidékiként Volánbusszal Népligetig de nem vagy azzal sem előrébb. És ez csak akkor ha a HÉV vonalán élsz, ha Soroksár-Újtelepen élsz onnan a Határ útig tudsz buszozni, a reggeli dugóban 40 perc és onnan metrózni 15 perc.
Budafokról egyszerűbb azért bejutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!