Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Soroksáron miért olyan olcsók...

Soroksáron miért olyan olcsók az ingatlanok?

Figyelt kérdés

Állítólag nem is olyan rossz hely de megdöbbentőnek tartom, hogy bőven lehet találni olyan egészen korrekt állapotú lakásokat amik 400-500 ezer Ft/m2 alatt vannak.

A nővéremék most készülnek megvenni egy ilyet. Remélem nem lesz semmi baj csak megdöbbentőnek tartom, hogy én az enyémet 550 ezer Ft/m2 áron vettem és az teljeskörűen felújítandó volt, igaz Budafokon.

2023. nov. 7. 11:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kint van a halálf*szán, és én nem a belvárosban élek,hanem Újpesten. Újpestről azért metróval 10 perc alatt elérhető Nyugati a Deák 20 perc alatt. Káposztásmegyerről is 30 perc a Nyugati, ami szerintem komoly érv, ha a munkád ott van.

Soroksárról csak vonat/HÉV ami opció a belváros felé, de a HÉV meg Borárosig visz be, onnan a Corvin negyed-ig villamosozhatsz majd metró. Mehetsz kvázi vidékiként Volánbusszal Népligetig de nem vagy azzal sem előrébb. És ez csak akkor ha a HÉV vonalán élsz, ha Soroksár-Újtelepen élsz onnan a Határ útig tudsz buszozni, a reggeli dugóban 40 perc és onnan metrózni 15 perc.

Budafokról egyszerűbb azért bejutni.

nov. 24. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!