Mennyivel csökkenti egy lakás árát, ha nem lehet rá klímát szereltetni?
Erkély belső részére lehetne, de a lakást amit kinéztünk, annak erkélye meg nincs. Homlokzatra pedig tiltva van a társasház szabálya miatt.
Azért klíma nélkül már az elmúlt 2-3 év, meg az idei is elég kemény volt.
Nekem kihat a közérzetemre ez a 30 fokos folyamatos meleg, nem tudok rendesen aludni, ventilátor ezt nem oldja meg sajna.
Akkkor mi itt a kérdés? Megválaszoltad magadnak.
Én semmiképp nem vennék ilyen lakást
Kérdező, a lakás árát az adja amilyen a lakás. Nincs olyan, hogy csökkenti az árát - mert mihez képest csökkentené?
A lakás adottságai ezek, az árát a tulajdonos határozza meg, te meg eldöntöd, hogy megveszed ennyiért vagy sem. Mindig annyi a lakás ára amit a vevő hajlandó megfizetni érte.
"Nekem kihat a közérzetemre ez a 30 fokos folyamatos meleg, nem tudok rendesen aludni, ventilátor ezt nem oldja meg sajna."
Miért vennél meg egy lakást, amivel megszopatod saját magadat?
Legnagyobb baj ezzel az, hogy a közös területek nem fognak fejlődni, karbantartódni.
Egy műemlék házhoz bármilyen felújítás egy tízes szorzó sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!