Ezek rejtett hibának számítanak?
Panel lakás, nyáron vettem, 3 db szeleppel ellátott radiátor van. Abból az egyikre mondta az eladó, hogy a radiátor szelep nem jó (nem fűt), ezt nyáron kicseréltettem. A másik kettőre nem mondta hogy problémás. Az egyik szintén nem fűt, a másikat meg nem lehet lezárni, tehát állandóan maxon van. Ezeket nyáron ugye nem is lehet tesztelni, mert nincs fűtés. Most ez rejtett hibának számít? Nyilván sem én, sem ő nem tudja bizonyítani, hogy mikor romlottak el.
Egy elméleti kérdés, van a szobában beépített szekrény, és mögötte penészes a fal, ez rejtett hibának számít?
Szerinted a beépített szekrény mögé lát az eladó?
Te mögé láttál?
Akkor rejtett hiba?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Istenem engedjétek már el ezeket a rejtett hiábakat,miért nem néztél mögé mikor elmentél megnézni a lakást? Akkor tudtál volna róla
Csak az számít, milyen állapotra alkudtátok ki az árat.
Ha olyanra, amiben nincs penész és 2 jó radiátor van, akkor neki kell javíttatnia.
Minden rejtett hiba, az is, amit te bastál el.
Komolyan mondom ilyen emberek 😂😂
Penészes a fal 🤣🤣🤣
Pókháló nem volt?
Egerszar?
A penészes fal csak elméleti kérdés volt.
A radiátorok működőképessége nyilván nem volt részletezve a szerződésben.
Engedd el azt is, mert most 2 szelep miatt akarsz pereskedni?
Persze felhívhatod, de saját magadból csinálsz hülyét.
Nincs olyan ház, lakás ahol tényleg nincs semmi hiba.
Igazad van, a következő lakásvásárlásnál így fogok eljárni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!