Miért van 20 millió Ft különbség Kelenföld Etele úti panellakások és mondjuk az Örs vezér tér közeli panel lakóparkok között?
Ha elmentek az Etelére ugyanazt a panel beton tömböt látod az ablakból, mint bármely másik panel lakótelepén.
Közlekedése mindkettőnek jó.
Azt nem lehet mondani pont az Etelére, hogy zöldebb, mert full beton az egész.
Nem szavazok egyik oldal felé se, mielőtt úgy tűnne, hogy Zugló mellé akarom lerakni a voksot, csak nem értem ezt a 20 milliós difit.
Okok:
1) A 11.kerület Kelenföldi lakótelepi része régen ugyanaz a lepukkant proli szocreál volt az általad említett Örs vezér téri Füredi utcai vagy Gépmadár utcai lakópark vagy melyiket nézed.
Azonban azt látni kell hogy amíg a 11. kerület szomszédai az 1.kerület és a 12.kerület ( értsd a legdrágábbak ) addig az Örs mellett Kőbánya van ami egy iszonyatosan lepukkant kerület ( 1-2 minirészét leszámítva ).
Amúgy valóban túlárazott Kelenföld de a metró és az infrastruktúrális felújítások miatt tényleg többet ér mint egy Örs közeli lakás.
Én Óbudán lakom ez kb. félúton van árban a kettő között de én sem értem a 11. kerület mániát. Egyedül egy kellemes lakótelepi rész van ott a Fraknó utcai lakótelep, a többi rideg számomra is. Viszont tény hogy elegánsabb, kultúráltabb mint az Örs ami egy lepratelep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!