Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nekem van már 2 lakásom, de a...

Nekem van már 2 lakásom, de a férjemnek egy se. 2 gyereket tervezünk a következő 3-4 évben. Így felvehetjük az CSOK+ -t?

Figyelt kérdés
Budapesten egy használt, magánszemélytől eladó, max 70 nm-es lakást szeretnénk.

2023. okt. 26. 11:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

Nem feltevés, hanem racionális forgatókönyvek. Tudok, az élet szerencsére színes, folyton változik :)

Ha neked az agyad nem tudja megemészteni, hogy igen, most vannak emberek akik előtt 2 lehetőség van, választhatnak hogy a régi vagy az új konstrukció jobb-e, akkor valami gond van a toronyban.

Téged gondolom egyik sem érint, de azért itt malmozol.

2023. okt. 26. 12:42
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Valóban nem érint a story, Férfi vagyok és nincs férjem, végre egy dolgot eltaláltál a sok hülyeségből amit idefröcsögsz.
2023. okt. 26. 12:44
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Hu, neked nagyon frusztralt eleted lehet. :)

Kersz egy olelest?

2023. okt. 26. 12:47
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha nő vagy mást is adhatsz, privátban írj rám.
2023. okt. 26. 12:49
 15/19 A kérdező kommentje:

Nagyon nem mindegy, hogy első közös lakás, vagy első lakás mindkét fél számára.

Bár kérdés, hogy hány olyan 41 év (nő) alatti pár van, akiknek nincs gyermekük (már megszületettre nem érvényes) és egyikőjüknek sincs a nevén, még egy akár vidéki, akár örökölt, kisebb ház/garzon se.

+ meg is van a kezdőtőke

+ gyermeket is szeretnének

+ jogilag házasok

2023. okt. 26. 13:56
 16/19 anonim ***** válasza:
49%

41 éves korban elég nehezen fogan már a gyerek. 30 év fölött nagy rizikó is, ez nem kioktatás élettanilag bizonyított.

Szerintem a kérdező esetében az első nagy lépcsőfog, hogy a magzat egészséges legyen.

2023. okt. 26. 14:03
 17/19 anonim ***** válasza:

A szomszédom 50 éves nő.

Van 2 felnőtt huszonéves lánya.

A 49 éves volt a szomszédasszony,mikor összejött valami pasival, nem sokkal később terhes lett és meg is született az egészséges kisfia.

2023. okt. 26. 15:01
 18/19 A kérdező kommentje:

Ennek a feltétele a 41 év mint korhatár. Így értettem.

Amúgy szerintem is simán szülhet lehet 41 év felett nő, ha fizikailag olyan jó testi állapotban van.

2023. okt. 26. 15:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát... harmadik lakásra nem sok esélyt látok hogy megadják a CSOK-ot. A CSOK és az ingatlanfelhalmozás összeférhetetlen.
2023. nov. 1. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!