Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tapasztalatotok szerint...

Tapasztalatotok szerint melyik a legjobb ingatlankereső portál (vásárláshoz)?

Figyelt kérdés

2023. okt. 25. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
ingatlan.com
2023. okt. 25. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Ilyenkor mindegyiket átnézi az ember, nem ragad le egynél.
2023. okt. 25. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is az ingatlan.com. De néztem más oldalakat is. Az ingatlan.com előnye, hogy jól lehet keresni, szűrni, sok a hirdetés, úgy tűnik, ezt használják a legtöbben.

Illetve van olyan ingatlanos cég, aki megbízható (a mi városunkban), normális emberek dolgoznak ott. Én az ő oldalukat is figyeltem.

2023. okt. 25. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Ha megvan a kiválasztott helyszín, akkor érdemes elmenni offline és körülnézni, szóba elegyedni emberekkel.
2023. okt. 25. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Nézz át mindent, nem a portálon múlik, ők csak azt teszik közzé amit a hirdető. A legnagyobb tényleg az ingatlan.com.
2023. okt. 25. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Tapasztalatom szerint egyik sem megbízható, mert mindenki azt kamuzik, amit nem szégyell és ez alap is szokott lenni. Ha tudsz egy jó ingatlanost találni, akiben lehet bízni, akkor ő lenne a legjobb. Egyébként tényleg az ingatlan.com, de kezeld fenntartásokkal a leírtakat. Nyugodtan nézz meg rosszabb állapotú hirdetéseket is, mert jó eséllyel a sokkal drágább is hasonló állapotban lesz, amikor élőben megtekintitek.
2023. okt. 25. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
Ingatlan.com, Marketplace és nagyobb irodák saját adatbázisait is nézegettük néha, bár szerencsére ezekben azért nagyon kevés az olyan, amit ne tettek volna fel ingatlan.com-ra is.
2023. okt. 25. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:
73%

A saját táblázat amit a hirdetőoldalak hirdetéseiből csinálsz, a neked megfelelőnek tűnő hirdetett ingatlanokról. Tehát minden ingatlanos oldalt nézz át, amit fellelsz a neten. Miért kellene egynél leragadni?

Nyilván az ingatlan.com a legnagyobb portál jó keresési funkcióval, magán hirdető számára elég borsos a hirdetés ára (20 ezer/hó), így sok ingatlan itt csak fotó nélkül lesz fent magánszemély hirdetőknél, amiket viszont szöveg alapján be tudsz azonosítani hogy más oldalakon képekkel fent vannak. Szóval én amit ismerek mindet használom, ha intenzíven kutatok.

ingatlan.com, jofogás.hu megveszLAK, ingatlantajoló, ingatlanbazar,ingatlankereső, ingatlanok.hu, otpingatlan, oc.hu, hasznaltingatlan.hu, ballaingatlan.hu,otthontáérkép.hu, dunahause.hu

Kb. ennyi jut eszembe.

2023. okt. 25. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!