Tapasztalatotok szerint melyik a legjobb ingatlankereső portál (vásárláshoz)?
Nekem is az ingatlan.com. De néztem más oldalakat is. Az ingatlan.com előnye, hogy jól lehet keresni, szűrni, sok a hirdetés, úgy tűnik, ezt használják a legtöbben.
Illetve van olyan ingatlanos cég, aki megbízható (a mi városunkban), normális emberek dolgoznak ott. Én az ő oldalukat is figyeltem.
A saját táblázat amit a hirdetőoldalak hirdetéseiből csinálsz, a neked megfelelőnek tűnő hirdetett ingatlanokról. Tehát minden ingatlanos oldalt nézz át, amit fellelsz a neten. Miért kellene egynél leragadni?
Nyilván az ingatlan.com a legnagyobb portál jó keresési funkcióval, magán hirdető számára elég borsos a hirdetés ára (20 ezer/hó), így sok ingatlan itt csak fotó nélkül lesz fent magánszemély hirdetőknél, amiket viszont szöveg alapján be tudsz azonosítani hogy más oldalakon képekkel fent vannak. Szóval én amit ismerek mindet használom, ha intenzíven kutatok.
ingatlan.com, jofogás.hu megveszLAK, ingatlantajoló, ingatlanbazar,ingatlankereső, ingatlanok.hu, otpingatlan, oc.hu, hasznaltingatlan.hu, ballaingatlan.hu,otthontáérkép.hu, dunahause.hu
Kb. ennyi jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!