Jó ötlet a lakásomat a szomszédnak eladni?
Azt mondták megvennék az unokának, mert jó helyen van. Egy idős házaspár amúgy, aranyosak, jóban vagyok velük, de ugye üzletben nincs barátság, ezért vannak fenntartásaim. Mondjuk jó, mert nem kellene hirdetni meg mutogattatni az ingatlanossal, fizetni a jutalékát, csak hogyha a szomszédok a "jó szomszédi viszony" jogán még olcsóbban akarják majd?
Nektek mi a véleményetek? Jó ötlet ez vagy sem?
#11 Ismered a viccet amikor a nyuszi elindul a sünihez, hogy elkérje a fűnyíróját, ugye?
Nem véletlen találták ki. Vannak emberek akik ahelyett hogy megbeszélnék rögtön túlgondolják és kitalálják, hogy a másik mit fog csinálni, aztán beszólnak neki - az a másik meg nem is tud az egészről semmit.
Piaci áron add el nekik. Ha megfizetik.
Az ingatlanost meg jobb kihagyni. Ebben az esetben még hirdetni se kell. De én pl. hirdetés esetén is kihagyom a lakáskupecet. Persze hívogatnak ezerrel, de kidobom őket. Adtam már el lakást ingatlanos nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!