Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Most vettünk Budapest Marina...

Most vettünk Budapest Marina Parton egy ingatlant több, mint 1 hónapja. Este és éjszakánként kb. 5 percenként vonul el a fejünk felett egy repülőgép iszonyat zajjal. Mit lehetne tenni? Alig lehet aludni tőle.

Figyelt kérdés

Szellőztetni nem lehet mert felébredünk, így nyáron ősszel nyugodtan aludni sem.

Még csukott ajtónál ablaknál is erősen hallani.

Nem kevés pénz itt egy ingatlan.

És ez persze nem szerepelt a reklámban hogy egy légifolyosó közvetlen szomszédságában vannak a méregdrága ingatlanok.

Hogy lehetett erre egyáltalán engedélyt kapni a zajszennyezés miatt?

Már azon gondolkodunk hogy eladjuk, dehát most vettük. Spóroltból és hitelből... :((

2023. szept. 20. 23:33
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem adjátok el és vesztek máshol? Valakinek biztos jó a zajos környék is, de önszántatokból miért keserítitek meg a saját életeteket?

Városnak is vannak csendesebb részei.

Én falun építkeztem, de még a forgalom számlálós adatokat is lestem, órákat bolyongtam a telkek környékén. Magasság mérővel figyeltem, nehogy az utca völgyébe legyen a telek. Talajvíz, belvíz, esetleges áradások miatt. Aztán mikor a telek már szinte megvolt akkor a szomszédokat füleltem, csak sétálgattam a környéken.

Az eredmény: csend, tiszta levegő, szomszédok gázzal fűtenek, minimális forgalom. Napközben nyitott ablaknál lehet aludni, ha nem zavar a madár csicsergés. Ez egy 60 millás összköltségvetésből épült, átlagon felüli belsővel, 4,5 millió volt a konyha. Biztos vagyok benne, hogy min 25-35 m2el nagyobb, mint egy 60 millás lakás.

2024. ápr. 1. 20:59
 22/55 anonim válasza:
25%

Tedd össze a kezed hogy a leszállókat "néztétek be", eleve sokkal kevesebbet jönnek ott és nem olyan hangos mint az S-kanyar alatt a felszállók.

Széljárástól gyakorlatilag függetlenül inkább a város felé indítást nyomják mindig, olyankor felétek alig megy gép, akkor van az S-kanyar, ahogy mások is írták 2018-tól van ez, nálunk is előtte soha nem ment repülő, most napi 200gép elmegy, egész nap folyamatos dübörgés van, remegnek az ablakok, élhetetlen, kora reggel és késő este fél-1percenként mennek, meg még dél-13h körül, van hogy egymás után 5-6.

De már hajnali 4kor elkezdik, beküldik ébresztőnek a cargot, és éjfélig megállás nélkül, de éjfél után is elmegy még pár gép.

Ilyen amúgy a világon -mármint a civilizált részén- sehol nincs, külföldi rokonság volt itthon, mondták hogy ez az ország már nem is balkán hanem 3.világ lett........

aug. 8. 21:48
 23/55 anonim ***** válasza:
56%

"Ilyen amúgy a világon -mármint a civilizált részén- sehol nincs"

Mesélj még!

aug. 8. 22:06
 24/55 anonim ***** válasza:

"Civilizált világban nincs..."

https://www.youtube.com/watch?v=a8wpf2U5MSc

aug. 12. 22:16
 25/55 A kérdező kommentje:
Ne is mond most még Sziget fesztivál is van hajnal 6-ig, aztán 7-kor kezdik az építkezéseket. Közben hónapok óta van valami közműfektetés, és akkor a repülők általánosak egész éjszaka.
aug. 12. 22:58
 26/55 anonim ***** válasza:
Sajnálom :( kitartás, biztos hamarosan vége a Szigetnek, legalábbis már jó ideje megy. Lakott barátom a közelében, ő is kivolt tőle.
aug. 15. 00:58
 27/55 anonim ***** válasza:
0%

Jaj szegény költözz tanyára

Ez egy nagyváros, itt van repülő meg építkezés meg fesztivál…

aug. 15. 03:42
 28/55 anonim ***** válasza:
100%
Hú, de eredeti ez a "költözz tanyára", ilyet még nem is hallottunk soha. Tapsot a nyelvújítónak!
aug. 16. 23:29
 29/55 anonim ***** válasza:
0%

Akkor a kiserdőbe vagy a lakatlan szigetre

Most őszintén főleg aki Pesten élt korábban is, mit gondolt? Majd madarfuttyre ébred?

De gondolom amikor a kérdező repül akkor azért jó hogy nem kell 3 órát utaznia a reptérig

aug. 17. 04:56
 30/55 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy biztos jó dolog, ha nyaraláskor néhány utcányira van a reptér, és mint tudjuk a magyarok nem hetente repkednek külföldre, aludni meg naponta szoktak. Tehát a szundi milyensége fontosabb, mint évente 1-2x megspórolni a reptéri traszfer árát
aug. 17. 07:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!