Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mitől lett ekkora repülő...

Mitől lett ekkora repülő forgalom a budai hegyvidék felett?

Figyelt kérdés
2. Kerületben lakoma hegyvidéken, 2.-3. Kerület határán és hirtelen akkora repülőforgalom keletkezett az elmúlt pár hétben hogy elviselhetetlen. Van hogy 2-3 percenként szállnak a gépek és zeng tőle a környék, még csukott ablakon is jól hallatszik. Van olyan nap is amikor semmi sem jön. Valaki tudja esetleg hogy most légifolyosót tettek ide is? Hogy merték megtenni ilyen drága környéken?

2023. szept. 6. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Én Csepelen vagyok és itt is állandóan mennek a repülők. Hogy merték megtenni egy ilyen nem drága környéken?
2023. szept. 6. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
42%
Te valami szerencsétlen vagy aki egy pillangó szárnycsapásától is pánikrohamot kap? Én is a II. kerületben lakom de fel sem tűnt hogy több lenne a repülő még nyitott ablak mellett sem... kezeltesd a mentális betegségedet mert ez rendellenes hogy minden apró zaj zavar
2023. szept. 6. 23:12
 3/4 A kérdező kommentje:
2, hatalmas a ||. Kerület, és buda hegyvidéke is. A hegyen magasabban vagyunk tehát közelebb is az amúgy is alacsonyan szálló gépekhez. Lehet te pont olyan részen laksz ahol nem járnak annyira. Hidd el hogy nem picit hallatszik. A többi szomszédom is észrevette, még olyan barát is aki több utcával arráb lakik.
2023. szept. 6. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:

22 felett is durva, van hogy este csak az tűnik fel, hogy remeg a ház.

Szerintem változtattak a légifolyosókon

2023. szept. 7. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!