Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Érd Újtelep, Haris utca,...

Érd Újtelep, Haris utca, Vadlúd utca milyen környék?

Figyelt kérdés

Ezen a környéken nézünk eladó ingatlanokat, esetleg még a Bagoly utca amit néztünk. Mennyire gázos a közbiztonság? Esténként kutyát sétáltatni mennyire ajánlott? Hangos környék pl a Vadlúd utca? Nagy a forgalom esténként is?

Ha itt vennétek házat kamerát, magas kerítést mennyire javasoljátok? Sok a betörés?

9.kerületben lakunk 5 éve, itt is láttunk már érdekes dolgokat, de ez a környék az 5 év alatt sokat rehabilitálódott, lassan megfizethetetlen a cigányoknak. Emiatt sokkal élhetőbb lett, nincs már az a putri mint pár éve. Mostmár viazont hiányzik a kert, szeretnénk egy kertes házat. De a jelenlegi anyagi környezetben csak olcsóbb ingatlant engedhetünk meg magunknak. Plusz a munkánk Budára köt továbbra is, emiatt fontos hogy Buda megközelíthető legyen. Így esett a választás Érdre.

Előnyei, hátrányai?

#Érd #Újtelep #Érdújtelep
2023. szept. 6. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A Vadlúd viszonylag forgalmas, oda nem költöznék. A madárnevesek egyébként tűrhetőek, de nem egy elit környék, sok múlik a szomszédokon. Néztünk mi is arrafelé házat, nagyon szép volt, de két házzal arrébb szemben 2-3 cigány família is élt, így egyből elvetettük.

Őszintén szólva nekem családi ház esetén környéktől függetlenül alap a távfelügyeleti és a kamera rendszer, mi úgy kalkuláltunk, hogy bárhova is költözünk, az lesz. A magas kerítés már megosztó. Aki be akar menni, azon is befog, sőt érdekesebb lesz, hogy mit véd ott valaki "bástyákkal".

2023. szept. 6. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Érd egy erősen cintányér telített aggló. Oké, hogy sokan költöztek ki, pont mert anno ebből fakadóan is olcsó volt, de én tuti nem élnék ott.
2023. szept. 6. 15:48
 3/4 anonim válasza:
Én arra lakom, nincs vele bajom. Annyi a lényeg, hogy inkább a Bagoly utca felé tapogatózz, a Tárnok felőli rész az, ami gázosabb. A kedvenc utcáim, amik jók lehetnek: Cinke utca, Bagoly utca, Bölömbika utca, Harkály utca. Érdemes erre nézelődni inkább.
2023. szept. 7. 17:03
 4/4 anonim válasza:
Szerintem a legjobb környék Érden a központban lévő "E" betűs női nevű utcák. Mi az Emma utcában lakunk 7 éve, és egy elég nyugis környék, jó helyen van.
2023. dec. 15. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!