Farkaslyuk mennyire biztonságos település?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy olcsó házat, ami elég jól néz ki, jó állapotban van, csak az a gond, hogy Farkaslyuk településen van, Ózdtól 6km-re délkeletre. Nagyon gáz az a település? A google maps-on nézve, kultúráltnak tűnik a környék, viszont egy régebbi felmérés szerint a cigány népesség aránya 22% volt.2023. aug. 31. 17:26
11/13 anonim válasza:
Kazincbarcika felől mentem mindig Ózdra és Eger felé távoztam, árut szállítottam évekig arra. Az összes környékbeli utat igyekeztem bejárni, mert gyönyörű a környék. De szerintem az Ózd környéki falvak közül ez a Farkaslyuk a legrosszabb falu.
12/13 anonim válasza:
Az ország egyik legnagyobb putrija. Eszedbe ne jusson odaköltözni. Évekig ott laktam. Mondjuk ha szereted a drogosokat kerülgetni az úton, egész éjjel Dögösrobit hallgatni, meg nézni, hogy a helyi c!gány kiskirály maffiózók hogy hordják Kraz számra a lopott fát, akkor ajánlani tudom!
13/13 anonim válasza:
Ha van egy ingatlanod, ami körbe van kerítve 3 méter magas betonfalakkal, és minden egyes sarkánál van egy torony, ahonnan mesterlövészek vigyáznak rád.
Akkor biztonságos. Ezt nem viccnek szántam.
Olyan szinten sok itt a drogos és erőszakos cigány, hogy még a rendőrségse megy ki ide, max akkor ha vannak 8-10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!