Hogyan lesz újra "tiszta" a ház ilyenkor?
Az MVH gyakorolja a tulajdoni jogokat, a tulajdonos halála után az állam örökölte meg az ingatlant, de zálogjog, elidegenítési és terheli tilalom, végrehajtási jog miatt nem eladó.
Már 15+ éve lakatlan, 3 éve semmi nem történik, előtte legalább próbálták elárverezni kb 4x, de azóta semmi...
Írsz az MVH-nak, hogy meg szeretnéd vásárolni az ingatlant. Erre majd válaszolnak, hogy eladó-e? Ha igen akkor mennyiért, vagy csak árverés keretében értékesítgető-e?
Ezen túl vagyok, innen tudom ezeket az infókat, de nem akarom tovább zaklatni őket, azt mondták majd szólnak ha elérhető lesz.
Engem az érdekel amit kérdeztem, gondoltam hátha tudja itt ezt valaki...
De lehet egyszer rákérdezek, hogy vajon hosszú éveket jelent-e ez
Nem ezért nem eladó most, mert a tulajdoni lapja nem tiszta. Hanem az eladási szándék hiányzik.
Árverési hirdetményben szerepel, hogy melyek azok a jogok amit sikeres árverés esetén sem törölhetőek a tulajdoni lapról. pl. haszonélvezet vagy özvegyi jog Amit írsz azok alapján tiszta ingatlant veszel, ha sikerül árverésen megvenned, de az hogy mi a tulajdonos jelenlegi szándéka ezt csak az MVH Zrt. tudja neked megmondani. Jelel alapján nem akarta közölni, amihez joga van. Lehet hogy időközben más tervük vele.
Indulj ki abból, hogy 15 éve nem sürgős nekik. pl. egy új fejlesztési koncepció, és már nem lesz eladó..minden lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!