Mikor kell önerőt utalni?
Igen, ez tiszta. Általában igy kerik.
De En most konkrétan azt nem tudom hogy mi szamit hivatalosan pozitív biralatnak. Amikor a bank hiv, hogy oke, vagy az amikor bemegyunk es alairjuk a szerzodest a banknal. Tehat most utaljam neki az onerot, vagy 2 het mulva hetfon hitelszerzodes megkotese utan?
Köszönöm, hogy segítesz!
Igen, en is ezen filoztam, hogy addigra ha megvan az igazolas, akkor nem kell plussz koroket futni. Ha szerzodni megyek akkor mar csak ez az igazolas kell, es akkor azt le is tudom adni egybol az ugyintezonek?
Én is letudnám egyben, bár nálunk lehetett elektronikusan küldeni az önerő teljesítés igazolását, menne a fene ezzel külön a bankba, ha úgyis mész 2 hét múlva.
Valóban, ahogy neked kényelmesebb, hisz egy telefonos értesítés volt. Akár le is tagadhatod, vagy mondhatod azt, hogy egy hét múlva történt... :) De erre hivatkozva akár el is utalhatod az önerőt még ma. A te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!