Zuglóban a Nagy Lajos király útja - Szugló u. - Rákos-patak - Erzsébet királyné útja négyzetben miért olyan olcsók az ingatlanok?
Figyelt kérdés
Jó környéknek tűnik de fura számomra, hogy kb. az összes 30 millió alatti zuglói ingatlan ebbe a nem egész 1 km2-es négyzetbe esik, holott Zugló van vagy 18 km2.
Én csak annyira ismerem a környéket, amennyit a 3-as villamossal vagy a 7-es busszal átutaztam rajta... mondjuk az annyira nem tetszett, mert mindkettő a sleppet hordja, a VIII. meg a X. kerületből.
Végül Budafok mellett döntöttem, de a mai napig furdal a lelkiismeret, hogy nem néztem meg több ingatlant arrafelé.
2023. júl. 7. 16:26
1/4 anonim válasza:
Nem olyan jó környék az. Lehet tévedek, de arrafelé van a Bosnyák tér is, nem? Ott meg olyan arcokat láttam, amikor néha arra jártam egy barátomékhoz, hogy én nem szívesen laknék arrafele.
2/4 anonim válasza:
A nagy lajoson a bosnyák tér közelében magas a cigók aránya a kornyékhez képest.
Pedig nélkülük jó környék lenne.
3/4 anonim válasza:
Laktam a Nagy Lajos király útján albérletben, nekem egyáltalán nem volt rossz tapasztalatom a környékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!