Kertes ház Debrecen környékén?
25M az önerő +10M babaváró ami van.
Ebből ugye érdemi kertes házat sehol sem találni, se Hajdúbösz., Hajdúsámson, esetleg a szőlőskertbem kint.. Biczó és társai.
Arra gondoltam, hogy talán lakáshitel érdemes lenne felvenni, de mennyit és honnan?
A babaváró is távol állt tőlem (utálom a függést pénz tekintetében egy bankhoz) de ez a havi 50ezer oké..
Keresek kb 380-440 között.
A párom fix 330.
Hosszú távon belegondolni, hogy ilyen havi 130-150 ezres torlesztot fizetni... vagy csak én vagyok túl alapos?
Más opció nincs, külföld volt, mindenkink Debrecenben van, lakásból menekülni szeretnénk...
Szerintem max. Kádár-kockát meg nagyon felújítandót tudtok ennyiből venni. Mi mikepércsiek vagyunk, ketten is adtak el itt házat most (nappali+3 szobás amerikai típusú), ezek 65 millió körül mentek el.
Ehhez nektek kell még minimum 30 millió hitel, az kamattal kb. egyikőtök fix fizetését elvinné 20-25 évre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!