Az e-bejelentő oldal jól működik vagy inkább keressem egyesével a közműveket a közmű átíratáshoz?
Felkeresésnél azonnal minden rendezhető.Legyen ott vevő ,eladó.
A mérő órákról fénykép.
Ó, pont most próbáltam ki! Ha semmi nem bonyolítja az ügyedet, jó lehet. Én olyan ingatlant vettem, aminek az órái elhunytak nevén vannak (de családon belüli vétel volt, nálam vannak a halottik), és ez a 1818-on kapcsolt ügyintéző szerint már túl bonyolult felállás, amit muszáj személyesen intéznem. Csak mielőtt felhívtam volna a 1818-at, már beküldtem pár kérelmet...:D Annyi problémám volt vele, hogy a feltöltendő dokumentumoknál elfogad PDF-en kívül képfájlt is, de egy címen csak egy dokumentum tölthető fel, a dokumentum viszont kétoldalas, és nekem nincs szkennerem. Lefotóztam mindkét oldalt, és összeszerkesztettem őket egy hosszúkás képbe. Erre miután feltöltöttem, a rendszer rögtön pdf-be konvertálta magának, és a kép felét levágta. Ezt csak azután vettem észre, hogy beküldtem. 3 szolgáltatóhoz is... Aztán beszéltem az ügyintézővel. Ez volt tegnapelőtt. Tegnap jöttek automatikus emailek, hogy továbbították a beadványokat a szolgáltatók felé. Biztos keresni fognak, hogy szóljanak, hogy ez az egész kuka, de nem tudom, mikorra keresnének fel. Viszont már kértem (szintén online) időpontot az áram és a gázszolgáltatóhoz is, keddre kaptam, úgyhogy megyek.
Ha neked csak az élő eladóról kell átíratni az órákat, szerintem simán jó.
Kb egy éve, használtam, egy kalap szar volt az egész.
Mire szkenneltem kidobott, felvettem szólóhoz hasonlóan a formátum nem volt jó.
De nem adtam fel, mindent kitöltöttem, beküldtem.
Erre minden szolgáltató visszaírt, hogy a saját bejelentőjüket letöltve, kitöltve kezdjem elölről.
Két ingatlannal csináltam végig, először kormányablakban, utána itthon, ugyanaz az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!