Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan jelezzem egy ingatlan...

Hogyan jelezzem egy ingatlan tulajdonosának,nem tolakodó módon hogy megvásárolnám a házát?

Figyelt kérdés

Adott egy ház a városban,központi ám mégis csendes részen.

És a városnak az a része családiházas rész.

Munka miatt gyakran megyek arra és annyira tetszik az a környék és azon belül is kifejezetten egy ház ott.

Talán az ingatlan karaktere miatt.

A ház nem lehet nagyobb mint 70m2.

Szerintem teljes felújítást igényelne ami nekem tökéletes lenne,mert így a saját elképzelésem szerint alakíthatnám.

Szóval,hogy tudnám jelezni a tulajnak,hogy megvásárolnám a házát?

(akár piaci ár felett is)persze nem tolakodó módon.

2023. jún. 9. 09:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%

Nekem a levél lenne a fura. Egyszer, amikor nyírtam kint a füvet a ház előtt, pont arra sétált egy házaspár, megállítottak, megkérdezték nem gondolkozunk-e az eladáson, mert nagyon tetszik nekik a házunk. Nekünk is nagyon tetszik és nem gondolkozunk eladáson, így mosolyogva megköszöntem, a "dícséretet" és nemet mondtam. Nagyon nagyon nehezen találtuk meg, nem volt min gondolkodni. :)

Nekem ez emberibb és közvetlenebb volt, mint egy levél. Azt hinném, hogy kamu. Nem érteném miért akar nekem valaki piaci ár felett fecniken ajánlatot tenni, átverésnek titulálnám és nem reagálnék rá.

2023. jún. 9. 15:27
 12/14 Mattias ***** válasza:
80%
Kaptam postán ilyen megkereséseket üdülőtelek miatt. Ami rokonszenvesebb volt, ott nem írt árat, csak szándékot, és jelezte, hogy magánszemély. Nem akartam eladni, de a megadott elérhetőségen mindig visszajeleztem. E-mail címet is adj meg, van, akinek úgy egyszerűbb.
2023. jún. 9. 16:17
 13/14 NTBS ***** válasza:
32%
Írsz neki vagy személyesen próbálkozol.
2023. jún. 9. 16:43
 14/14 anonim ***** válasza:
13%

Haver, van bármi sugallat, ami azt mondja, hogy az a ház eladó, vagy random egy meglévő házba be akarsz csengetni, hogy megvennéd?? :D

Hozzám csöngetnél be ilyennel, képen röhögnélek.

2023. jún. 9. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!