Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy valósítható meg ez a...

Hogy valósítható meg ez a folyanat?

Figyelt kérdés

Nos,a helyzet az hogy apám szomszédjában patkány féreg emberek élnek.Semmirevaló,az egész életüket segélyen tengető hulladék emberek.

Rossz,omladozó parasztház,nagy telekkel.A fülembe jutott hogy a telek felét-a kert részt el akarták adni,akkor derült ki hogy egy már rég nem ott lakó testvérük hitelt vett fel a házra valamikor 10-15 évvel ezelőtt,amot természetesen nem fizetett vissza,talán már nem is él,így nem tudták eladni,a telek vevőjelölt meg sokallta kifizetni a bizonyos összeget.

Néztem végrehajtási oldalakon,nem szerepel.Itt jönne a kérdésem,ha a tulajdonlapot letöltöm a földhivatal oldaláról,azon szerepel a tartozás összege és hogy melyik banknak tartoznak?Másik dolog,ha megkeresem a bankot és kifizetem nekik a tartozást,az enyém lesz az ingatlan?Teljeskörű tulajdonosa leszek?

Azt szeretném hogy takarodjon onnan ez az aljas család,megkeserítik apám és a környéken lakók életét.

Rögtön lebontatnám a házat,eladnám építési telekként egy fiatal,normális párnak.

2023. máj. 29. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A foldhivatalban szerepel a tartozas osszege.

Ha kifizeted,attol meg az o tulajdonuk marad.

Ezert nem vesznek kozos tulajdont epeszu emberek….

Fordulj ugyvedhez,ha ki akarod oket jatszani onnan.

2023. máj. 29. 16:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem,köszi.

Gondolom egyszerűbb lenne a dolog ha árverezés alatt lenne a ház..

2023. máj. 29. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Arveresen talan mefveheted
2023. máj. 30. 02:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha már árvereznék, az más. Így annyit tehetsz, hogy átmész és teszel nekik egy kedvező ajánlatot, amiért eladják neked az ingatlant és elmennek.
2023. máj. 30. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!