Hogy valósítható meg ez a folyanat?
Nos,a helyzet az hogy apám szomszédjában patkány féreg emberek élnek.Semmirevaló,az egész életüket segélyen tengető hulladék emberek.
Rossz,omladozó parasztház,nagy telekkel.A fülembe jutott hogy a telek felét-a kert részt el akarták adni,akkor derült ki hogy egy már rég nem ott lakó testvérük hitelt vett fel a házra valamikor 10-15 évvel ezelőtt,amot természetesen nem fizetett vissza,talán már nem is él,így nem tudták eladni,a telek vevőjelölt meg sokallta kifizetni a bizonyos összeget.
Néztem végrehajtási oldalakon,nem szerepel.Itt jönne a kérdésem,ha a tulajdonlapot letöltöm a földhivatal oldaláról,azon szerepel a tartozás összege és hogy melyik banknak tartoznak?Másik dolog,ha megkeresem a bankot és kifizetem nekik a tartozást,az enyém lesz az ingatlan?Teljeskörű tulajdonosa leszek?
Azt szeretném hogy takarodjon onnan ez az aljas család,megkeserítik apám és a környéken lakók életét.
Rögtön lebontatnám a házat,eladnám építési telekként egy fiatal,normális párnak.
A foldhivatalban szerepel a tartozas osszege.
Ha kifizeted,attol meg az o tulajdonuk marad.
Ezert nem vesznek kozos tulajdont epeszu emberek….
Fordulj ugyvedhez,ha ki akarod oket jatszani onnan.
Értem,köszi.
Gondolom egyszerűbb lenne a dolog ha árverezés alatt lenne a ház..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!