Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hétvégén illik/szokás keresni...

Hétvégén illik/szokás keresni az ingatlanügynököket?

Figyelt kérdés

2023. máj. 5. 20:08
 1/8 nemaRendőrség ***** válasza:
100%
Email?
2023. máj. 5. 20:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak telefont találok.
2023. máj. 5. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Én egy szombati napon láttam meg egy hirdetést, rögtön hívtam, hétfőn már foglalóztam. Egyik legjobb vételem volt, két éve. Ma már több, mint dupláját éri. Szóval ingatlannál fontos lehet az idő. De kocsival is jártam már így. Az igazán jó dolgok pillanatok alatt elkelnek. (Ráadásul a fenti esetben még felfele licitáltam, mert annyira kelendő volt. De megérte! Szóval, ha jó ajánlat, ne késlekedj!
2023. máj. 5. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Amikor odaírom az ingatlan hirdetéshez hogy ingatlanos ne zaklasson, akkor már második alkalommal vasárnap! délután hívnak a kib.aszott ingatlanosok.

Ezek nem ismernek se istent, se embert.

2023. máj. 5. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ha szerencséje van, halálra keresi magát. A jobbakat bármikor hívhatod.
2023. máj. 5. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ingatlanosok tudják, hogy a vásárlók nem a heti munkaidőben érnek rá.

Hívd nyugodtan, maximum nem veszi fel a telefont!

De ha biztosra akarsz menni akkor küldj egy sms-t a telefonjára, hogy érdeklődni szeretnél X lakás vagy ház miatt és kéred hogy hívjon fel amikor neki alkalmas! Így majd ő hív ha dolgozik hétvégén is.

2023. máj. 6. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pl nem. Pedig ahogy előttem is írták, hétvégén érnének rá a vevők.

Volt olyan ingatlanos aki rám is förmedt hogy mit képzelek, hogy szombat délután hívom. Hétköznap munkaidőben 2ig hívhatom. (Hát b+ te ingyenélő..)

Próbáld meg, nem veszítesz semmit.

2023. máj. 7. 08:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy akinek fontos a munka és a magánélet szétválasztása, az két külön telefonszámot tart a két célra. Ha pedig valamilyen időszakban úgy véli, hogy "nincs szolgálatban", akkor kikapcsolja a hivatalos telefont. (Sokan járnak el így.) Tehát szerintem nyugodtan hívd hétvégén.

#7: Ennek alapján, ha az ingatlanos zokon veszi a hétvégi hívást, akkor nyugodtan vessen magára.

2023. máj. 13. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!