Amikor odaírom az ingatlan hirdetéshez hogy ingatlanos ne zaklasson, akkor már második alkalommal vasárnap! délután hívnak a kib.aszott ingatlanosok.
Ezek nem ismernek se istent, se embert.
Az ingatlanosok tudják, hogy a vásárlók nem a heti munkaidőben érnek rá.
Hívd nyugodtan, maximum nem veszi fel a telefont!
De ha biztosra akarsz menni akkor küldj egy sms-t a telefonjára, hogy érdeklődni szeretnél X lakás vagy ház miatt és kéred hogy hívjon fel amikor neki alkalmas! Így majd ő hív ha dolgozik hétvégén is.
Nálunk pl nem. Pedig ahogy előttem is írták, hétvégén érnének rá a vevők.
Volt olyan ingatlanos aki rám is förmedt hogy mit képzelek, hogy szombat délután hívom. Hétköznap munkaidőben 2ig hívhatom. (Hát b+ te ingyenélő..)
Próbáld meg, nem veszítesz semmit.
Én úgy gondolom, hogy akinek fontos a munka és a magánélet szétválasztása, az két külön telefonszámot tart a két célra. Ha pedig valamilyen időszakban úgy véli, hogy "nincs szolgálatban", akkor kikapcsolja a hivatalos telefont. (Sokan járnak el így.) Tehát szerintem nyugodtan hívd hétvégén.
#7: Ennek alapján, ha az ingatlanos zokon veszi a hétvégi hívást, akkor nyugodtan vessen magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!