Salgótarjánban befektetési célból megérné venni egy kisebb lakást?
A pénz természetesen megvan rá. Elég olcsók ott a lakások, nyilván nem véletlenül, de a jövőben van rá remény hogy fejlődjön a város vagy a térség?
Nem roma lakta részen vennék, én kb 80 kilométerre lakok onnan, autóval kb egy óra alatt ott vagyok. Kiadnàm albérletbe, ésszerű áron, gondolom nem könnyű ott bérlőt találni. Kicsit próbálok képbe kerülni hogy mi a helyzet jelenleg arra és mi várható.
10.
Csakhogy amíg én tényeket írtam illetve tapasztalataimat, addig a garázsos hozzászóló max feltételezést, mert én nem látom, hogy miképp lenne az jobb befektetés egy lakásnál. Az első hozzászóló pedig szimplán hazugságot írt, mert bár valóban nagy a kisebbség aránya, azért közel sem annyi. Én nem befolyásolni akarom, hanem leírtam a saját tapasztalataimat illetve pár ténymegállapítást
Leszögezném, hogy egyáltalán nem ismerem a várost, de az biztos, hogy nincs Magyarország azon kiemelt néhány városa között, ami felé belső migráció zajlik. Mivel a születések/elhalálozások aránya miatt is csökken a lakosság, amire csak egy lapáttal rátesz a kivándorlás, én biztos nem vennék egy vélhetően nem éppen fényes jövő előtt álló városban lakást befektetési céllal.
Szinte minden településen régóta fenálló és vélhetően hosszútávon sem változó tendencia a csökkenő lakosságszám. Ha csökken a lakosság, akkor pedig az ingatlan az adott helyen nem fog többet érni, jelentős külső behatás nélkül. Erre pedig nem alapoznék vakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!