Az ilyen 80 milliós kádár kockákat ki veszi meg?
Én most vettem ennyiért, mondjuk Budán, még lepukkant is.
Szerintem egy 60 milliós lepukkant panellakáshoz képest főnyeremény :)
Az meg szerintem alap, hogy mikor ingatlant vesz az ember, számol a veteláron felüli költségekkel, pláne a felújítással.
Felénk (nem Győr, sokkal szegényebb, munkanélkülibb környék) is 40-50 körül indulnak a lepusztultak. A nem is csilli-villi felújított, de a karbantartottabbak nálunk is 60-70-80 milliós kategória. A panel garzonok is 20-25-től indulnak.
Ez van, egy kiló kenyér is 1000Ft. Lehet rajta bosszankodni, de sok mindenen nem változtat.
"Az ilyen 80 milliós kádár kockákat ki veszi meg?"
Valószínüleg senki, sok ilyet látni, évek óta hírdetik. Ezeket a tulajdonos sem gondolja komolyan, igazából nem is tervezi az eladást, bár olyan összeget ad meg, ha kifogna mégis egy balekot, márcsak üzletből is megérné eladni.
El sem hinnétek mennyi ilyen van, csakhogy lehessen mondani mennyire nehéz az eladás. Persze nehéz, főleg ha az eladási haszon mértéke és a valós/piaci értékek nem találkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!