Kijevben lakásvásárlás?
Figyelt kérdés
Nézegettem neten, most ukrajnában szinte fillérekért lehet telkeket,földeket vásárolni,kijevben is kifejezetten olcsón vannak eladó lakások.
Tudom,hogy most háború van,de csak vége lesz majd egyszer.
Nekem végül is mindegy hogy hol élek,home officban otthonról dolgozok.
18-20ezer euroért teljesen élhető lakások vannak kijevben.
Kijev mégis egy nagy európai főváros.
2023. máj. 2. 11:49
1/9 nemaRendőrség válasza:
Háború alatt tiltani szokták az ingatlan kereskedést, mert fillérekért ki lehet zsákmányolni a lakosságot
2/9 anonim válasza:
Vedd meg, aztán ha ledózerolják majd sirhatsz
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor hogy angol nyelvű ingatlan hirdetéseken fennt vannak?
2023. máj. 2. 11:56
4/9 anonim válasza:
1
Biden ennek ellenére megvette kilora már ukrajnat
5/9 anonim válasza:
"Vedd meg, aztán ha ledózerolják majd sirhatsz"
Pont ezért olcsóak mert nagy a kockázat.
6/9 anonim válasza:
Ha van helyismereted, és beszéled a nyelvet, akkor igen. Én nem tudnám pl. telefonon elintézni, hogy Kijevben az üveges üvegezze be az ablakom vagy ilyesmi. Nyilván kereshetsz olyat aki angolul tud, de az macera, és felára is lesz.
7/9 anonim válasza:
...azután egyszer csak kilövik és egy lyuk lesz helyette.
Megéri.
8/9 anonim válasza:
Itt úgy is csak baromságokat fogsz hallani válaszként. Vedd meg nyugodtan. Rizikós, de nyerhetsz is vele. Mint amilyen sok minden az életben.
9/9 xswerdy válasza:
Ukrajna nem EU ország, így háborútól függetlenül nem vehetsz csak úgy ingatlant. A helyi törvények szabályozzák, hogy ki vehet. Minden bizonnyal engedélyeztetni kell, hasonlóan, mint amikor itt egy kínai vesz ingatlant. De ha von olyan ingatlanügynök, aki angolul hirdet, akkor bizonyára ő felvilágosít a szabályozásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!