Ennek mi a buktatója, adathalászat lenne?
Mivel semmit(adatot) nem kért tőled, nincs adathalászat.
Hogy kerested az irodát?
Ingatlan.com-on talaltam a hirdetest es az ottani adatok alapjan.
Olvastam olyan cikket, hogy mostanaban vannak olyan ingatlanos csalasok, hogy az "ingatlanos" meg par tarsa kiberelik az adott lakast/hazat es hamis adas-vetelit irnak, fake tulajdonossal a kozjegyzoi es ugyvedi fiokokat pedig feltorik.
Nem tudom miert csak szemelyes befaradas utan tud nekem az irodaban kepet mutatni, mar ez is gyanus. Illetve egy olyan kesz panelprogramos lakasrol van szo, ami budai oldalon van 300 ezres negyzetmeter arral... szoval eleg olcso.
Nincs abba semmi gyanús sztem, hogy ott mutat csak képet. Egyszerűen nem adja csak úgy ki. 10-20 éve is volt ilyen.
Egy ügyvédi fiók feltörésből még nem lesz hamis adás-vételi, sok köze nincs hozzá.
Valamint te is választhatsz ügyvédet.
E egy ősrégi ingatlanos trükk.
Feltesznek valami vonzó ingatlant,de az már nincs meg ,vagy nem is volt soha
de helyette mutat majd tucatnyi másikat.Itt még azzal spékelve hogy csak személyesen ad infót,gondolom úgy hatásosabb a rábeszélés.
Nem feltétlenül illegális dologra gondolnék inkább csak trükközésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!